(video) Margarita, fiica de 9 ani a lui Ilan Șor, recită o poezie dedicată Zilei Victoriei. Imagini, postate de Jasmin

 (video) Margarita, fiica de 9 ani a lui Ilan Șor, recită o poezie dedicată Zilei Victoriei. Imagini, postate de Jasmin

Margarita Șor, fiica de 9 ani a liderului Partidului Șor, Ilan Șor, păstrează tradiția. Și în acest an, de Ziua Victoriei, Margarita, îmbrăcată în uniformă soldățească, a ales să recite o poezie în care sunt descrise ororile războiului II mondial, sfârșitul căruia este marcat astăzi, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Înregistrarea video în care Margarita recită poezia „Мальчик из села Поповки” (tr. Băiețelul din satul Popovka) de Samuil Marșak a fost publicată pe Instagram de Sara Șor, cunoscuta interpretă din Rusia Jasmin, soția lui Ilan Șor.

Totodată, Sara Șor și-a felicitat urmăritorii cu ocazia Zilei Victoriei.

„Fie ca ai noștri copii să nu cunoască grozăviile războiului, dar să nu uite niciodată eroismul străbunilor lor. Cer senin și viitor luminos!”, a scris Sara Șor.

Și membrii Partidului Șor au marchat astăzi 76 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Timp de trei zile – 7, 8 și 9 mai, fiecare veteran din țara a fost felicitat de echipa lui Ilan Șor. Deputații,  aleși locali și membrii ai formațiunii politice au depus de Ziua Victoriei flori la monumentele eroilor căzuți în război.

Vezi video propriu-zis pe UNIMEDIA.