(video) Milionară la șapte ani: O fetiță cu paralizie cerebrală a ajuns să câștigă sume colosale pe YouTube

 (video) Milionară la șapte ani: O fetiță cu paralizie cerebrală a ajuns să câștigă sume colosale pe YouTube

O fetiță de șapte ani, născută cu paralizie cerebrală a devenit unul dintre cei mai plătiți bloggeri YouTube din lume – în 2021. Este vorba despre Anastasia Radzinskaya, originară din Krasnodar, Rusia. Aceasta a reușit să câștige 28 de milioane de dolari datorită canalului său „Like Nastya”, scrie SHOK.md.

Potrivit părinților videoblogul, inițial a fost una dintre metodele de terapie, cu ajutorul căruia Nastia a învățat să interacționeze mai bine cu lumea exterioară, însă în timp aceste clipuri au făcut-o celebră, scrie presa rusească.

„Toată lumea se miră- copilul nu face nimic, dar câștigă milioane. Canalul-este truda noastră, unde depunem foarte mult efort, alături de o echipe uriașe, fără de care nimic nu s-ar fi întâmplat”, a spus mama fetiței, Anna Radzinskaya într-un interviu pentru Forbes.

Revista Forbes a plasat-o pe Anastasia pe locul șase în clasamentul celor mai bogate staruri de pe Youtube, în 2021. În prezent, fata are 85,7 milioane de abonați, companii precum Legoland și Dannon cooperează cu Nastia.

Citește și