(VIDEO) Mircea Bravo face dezvăluiri despre: Venituri, „bunica”, iubita și primul lui film

 (VIDEO) Mircea Bravo face dezvăluiri despre: Venituri, „bunica”, iubita și primul lui film

Mircea Bravo un om de o modestie rară, chiar dacă e urmărit de milioane de persoane, el a rămas cu picioarele pe pământ. Mircea este unul dintre cei mai populari creatori de conținut din România și a devenit cunoscut pentru umorul său inteligent, dar și pentru filmulețele de zeci de milioane de vizualizări, în special cu tanti Lenuța, pe care mulți o consideră bunica lui. În cadrul unui interviu cu Dorin Galben el a dezvăluit și despre femeia iubită din viața sa, alături de care este fericit, scrie SHOK.md.

Mircea locuiește la Cluj, România. Se ocupă de profesia lui și depune efort timp de 9 ani.

„ Facem lucrul bine și de calitate. Atunci și vine roada. Ideile sunt cele mai importante. La început am achitat ca să apară ideei”

Tânărul a povestit câte un pic despre viața sa personală.

„Sunt fericit în relația actuală. Suntem împreună timp de un anApeciez la o femie să fie rațională, să fie călduroasă și să te iubească.

A povestit și despre Moldova. El spune că a rămas impresionat de ospitalitatea moldovenilor, de mâncarea noastră tradițională, de vinăriile pe care le vizitat și vinul pe care l-a gustat și a mai remarcat frumusețea moldovencelor.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/