(video) Imagini cutremurătoare: O blindată trece peste o mașină la Kiev. Șoferul a rămas în viață, ca prin minune

 (video) Imagini cutremurătoare: O blindată trece peste o mașină la Kiev. Șoferul a rămas în viață, ca prin minune
0Shares

Un blindat rusesc a strivit o mașină din mers în regiunea Obolon din Kiev. Imaginile au fost surprinse de către locuitorii orașului. Șoferul care se afla în automobil a rămas în viață, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Cetățenii au descarcerat cu forțe proprii automobilul peste care a mers o blindată, iar șoferul a fost salvat a rămas în viață.

Totodată, trupele rusești au intrat astăzi, 25 februarie, în capitala Ucrainei.

Ucraina a intrat în stare de război, Rada Supremă de la Kiev a aprobat solicitarea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Acesta a anunțat totodată, că în urma discuțiilor cu mai mulți lideri mondiali, începe crearea unei coaliții anti-Putin.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat, astăzi dimineață, într-un mesaj adresat cetățenilor ruși că a decis desfășurarea unei operațiuni militare specială în Donbas.

Imediat, Rada Supremă de la Kiev a votat pentru introducerea legii marțiale în Ucraina. Țara vecină a intrat în stare de război.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, s-a arătat „îngrozit de evenimentele înspăimântătoare din Ucraina” şi a declarat că a vorbit cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, despre următorii paşi.

 

Iar președintele SUA, Joe Biden, a calificat acțiunile președintelui rus, Vladimir Putin, drept un „război ales premeditat, care va aduce o pierdere catastrofală de vieți omenești și

0Shares