(VIDEO) Natalia Gordienko a scăpat microfonul din mână în finala Eurovision 2021: Cum s-a descurcat interpreta

 (VIDEO) Natalia Gordienko a scăpat microfonul din mână în finala Eurovision 2021: Cum s-a descurcat interpreta

Reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Gordienco, a avut parte de o situație șocantă în timp ce evolua în finala concursului muzical Eurovision 2021. Interpreta a scăpat microfonul din mână, dar a făcut față cu brio situației, fiind ajutată de dansatorii care au însoțit-o pe scenă, scrie SHOK.MD. Cum au reacționat internauții vedeți mai jos.

În timp ce evolua pe scena de la Rotterdam, Natalia Gordienko a scăpat întâmplător microfonul din mână. Momentul a fost unul mai greu de observat, pentru că Natalia era cu spatele spre camera ce filma și datorită reacției prompte a dansatorilor, care s-au mobilizat rapid. Unul dintre ei a ridicat microfonul și i l-a întors interpretei.

Artista nu s-a pierdut cu firea și a cântat toată piesa „Sugar”.

Iată cum au reacționat internauții.

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, s-a calificat în finala concursului după ce a evoluat pe scena de la Rotterdam, în cea de-a doua semifinală a concursului, cu piesa „Sugar”.

În finala concursului mai evoluează reprezentanții din Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina. România a ratat calificarea, evoluând în prima semifinală a concursului.

În câteva clipe urmează să aflăm cine va câștiga finala Eurovision 2021.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și