(video) No comment: Marina Tauber face curățenie la Ministerul de Interne

 (video) No comment: Marina Tauber face curățenie la Ministerul de Interne

Moment mai puțin obișnuit în politica moldovenească. După protestul de astăzi din fața Ministerului de Interne, în cadrul căreia reprezentanții Partidului „ȘOR” și ai Partidului Comuniștilor au cerut demisia ministrului Ana Revenco, deputatul Marina Tauber a rămas, împreună cu mai mulți participanți la flash-mob, să adune paiele de la baloturile aduse în fața clădirii.

Paiele au fost aduse în semn de protest în fața MAI, după ce, la protestul de duminică din PMAN, poliția a reținut un microbuz plin cu baloturi de paie, din care urma să fie improvizată o scenă, în condițiile în care oamenii legii au interzis instalarea unei scene normale în piață. Poliția a invocat reținerea microbuzului prin faptul că paiele nu aveau…acte de proveniență.

Amintim că astăzi, în cardul unui flash-mob, deputații Partidului „ȘOR” și cei ai Partidului Comuniștilor au cerut demisia ministrului de Interne și tragerea la răspundere a polițiștilor care au obstrucționat protestul din 19 iunie. „Jos păpușile din paie de la guvernare! Nu mai umblați cu paiele în cap! PAS, pleava societății!” – acestea sunt doar câteva dintre lozincile care au fost scandate în fața MAI, de către participanții la flashmob.