(video) Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat. Cum arată Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani

 (video) Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat. Cum arată Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani

Noul trailer al filmului „House of Gucci” a fost lansat. Producția regizată de Ridley Scott reunește nume mari de la Hollywood. Potrivit presei străine, Lady Gaga va interpreta rolul personajului principal, Patrizia Reggiani, soția cunoscutului Maurizio Gucci interpretat de Adam Driver. Alături de cei doi actori se vor afla vedete precum Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Jeremy Irons și românca Mădălina Ghenea. Producția urmează să fie lansată pe data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii. Filmul este așteptat cu nerăbdare și de fanii de la noi din țară, informează SHOK.md.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii noiembrie și-a lansat cel de-al doilea trailer. Pelicula reunește unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Cea mai așteptată interpretare este a actriței Lady Gaga. Colega sa de platou, Salma Hayek i-a adus doar cuvinte de laudă cântăreței în urma unui interviu pe care l-a oferit.

 

Gaga va interpreta rolul Patriziei Reggiani, femeia care a aranjat uciderea soțului său, Maurizio Gucci. Moștenitorul imperiului Gucci își va găsi sfârșitul plănuit chiar de femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Noul trailer al filmului House of Gucci debutează cu Gaga în prim-plan.

Vedeta a muncit foarte mult pentru rolul pe care îl are de interpretat. Chiar și vocea și accentul cântăreței sunt diferite pentru a avea o interpretare autentică. Filmul care va aduce în lumină o crimă săvârșită în imperiul modei va fi regizat de Ridley Scott.

Eforturile întregii echipe vor aduce pe marile ecrane un film excepțional. Nu doar Lady Gaga este de nerecunoscut în noul trailer al filmului House of Gucci. Jared Leto și Mădălina Ghenea sunt alte două nume care au surprins complet cu transformarea pe care au suferit-o.

Dacă primul trailer oferă o imagine de ansamblu asupra firului narativ, cel de-al doilea aduce mai multe detalii despre modul de desfășurare al acțiunii și implicit despre interpretarea artistei Lady Gaga.

Trailerul debutează cu ea atunci când este introdusă în familia Gucci. Costumele și coloana sonoră au fost atent orchestrate pentru a avea un efect uimitor pe marile ecrane. Pelicula a intrat deja în atenția fanilor nerăbdători care au început să numere zilele până la lansare.

https://www.instagram.com/p/CVlDAKRl4Ai/?utm_source=ig_web_copy_link