Melnic, despre schimbarea din pat, după ce a slăbit: Am început să văd și de sus în jos

 Melnic, despre schimbarea din pat, după ce a slăbit: Am început să văd și de sus în jos

După ce a slăbit, în viața lui Anatol Melnic au apărut și schimbările: „începând cu felul de a gândi și terminând cu patul”, a menționat acesta. Invitat în cadrul unui interviu, prezentatorul a dezvăluit că „a venit un moment în care i s-a aprins becul”, ceea ce l-a provocat ca să excludă alcoolul, băuturile carbogazoase și a început să practice sportul, scrie SHOK.md.

Anatol a dezvăluit ce l-a determinat să se apuce de slăbit:  „Vine un moment când se aprinde becul. Soția mi-a zis de câteva ori, dar eu nu am atras atenția. Așa mi-a venit, Anatol trezirea. Uite ce femeie și familie frumoasă ai. Eu obișnuiam să mă uit în arhivă și căutam o poză unde arăt mai slab, dar în toate eram bolfos și umflat. Am lăsat în primul rând alcoolul. 

Eu am avut o perioadă când aveam nunți de luni până luni. La fiecare nuntă trebuia să servesc câte 100-150 grame de coniac, pentru că eu trebuia să fiu Melnic acel care îl așteaptă luna. Atunci eu așa credeam”.

Acesta a înlocuit alcoolul cu băuturile carbogazoase. Prezentatorul consuma câte o sticlă de Clola în fiecare seară: „De când am lăsat băutura, înainte de culcare luam câte un litru jumate de Cola. Până nu terminam sticla, nu mă culcam.

Am lăsat alcoolul, gazoasele, m-am apucat de proteină și am început să fac sport. Sunt mulțumit, schimbări bune, începând cu felul tău de a te purta, gândi și terminând cu patul. 

Anatol a mai povestit și despre experiența sa neplăcută de acum cinci ani. Acesta a fost nevoit să meargă la morgă ca să-și recupereze permisul de conducere, după ce a fost prins băut la volan. Prezentatorul a menționat că a avut „un șoc psihologic”, după ce a asistat cinci ore la procesul de autopsie.