(VIDEO) Novak Djokovic, subiect de glume pe internet. Meme-urile devenite virale cu sportivul blocat în Australia

 (VIDEO) Novak Djokovic, subiect de glume pe internet. Meme-urile devenite virale cu sportivul blocat în Australia

Situația lui Novak Djokovic a stârnit un val de glume pe rețelele sociale. Cele mai multe sunt legate de filmul Terminalul, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Filmul Terminalul are în prim-plan povestea unui est european rămas blocat luni de zile pe un aeroport din New York, din cauza războiului civil din țara sa.

Pe de altă parte, Novak Djokovic a avut prima reacție după revocarea vizei de Australia și plasarea lui într-un centru pentru refugiați, în așteptarea răspunsului la contestația făcută de avocații săi.

El a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care le mulțumește oamenilor din toată lumea pentru susținere.

Numărul unu mondial va afla abia luni dacă poate juca la Australian Open sau dacă trebuie să plece înapoi acasă.

Novak Djokovic a aterizat marți la Melbourne, pentru a participa la Australian Open, după ce a primit o derogare medicală de la regulile privind vaccinarea.

El a fost condus însă la un centru pentru refugiați, după ce autoritățile au stabilit că viza de intrare în țară lui nu respectă regulile impuse de Australia.

Jucătorul a contestat decizia și așteaptă o hotărâre a unui judecător, care va fi pronunțată luni.

În Serbia au avut loc manifestații de susținere a jucătorului, iar diplomația de la Belgrad a protestat oficial împotriva tratamentului la care a fost supus Novak Djokovic.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și