Adele a anunţat data lansării videoclipului piesei „Oh My God”: Odihnită şi resetată! Mă simt pregătită pentru 2022. Vin atâtea lucruri

 Adele a anunţat data lansării videoclipului piesei „Oh My God”: Odihnită şi resetată! Mă simt pregătită pentru 2022. Vin atâtea lucruri

Adele a anunţat data lansării videoclipului piesei „Oh My God”. Muziciana în vârstă de 33 de ani şi-a lansat, după o îndelungată aşteptare, cel de-al patrulea album de studio – intitulat „30”, în noiembrie 2021, care s-a instalat pe primul loc în topurile britanice, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Albumul include single-urile „Easy On Me” şi „Oh My God”.

„Odihnită şi resetată! Mă simt pregătită pentru 2022, vin atât de multe lucruri, sunt încântată să le vedeţi cu toţii”, a scris Adele într-o postare pe Twitter.

 

Textul este însoţit de un filmuleţ de 15 secunde – un teaser al videoclipului de la „Oh My God” – care o arată pe Adele într-o cameră întunecată, cu un inel de lumină în spatele ei.

Pe ecran apar cuvintele „Oh My God January 12- 5PM UK”.

Piesa a ajuns pe primele cinci poziţii în topurile din Marea Britanie şi SUA şi în top 10 în Canada, Australia şi Africa de Sud.

Adele şi-a interpretat noile piese în cadrul unor spectacole televizate de ambele părţi ale Atlanticului, dar a ajuns pe prima pagină a ziarelor când s-a reîntâlnit cu o profesoară din copilărie în timpul concertului ei de la London Palladium.

Artista va avea și o rezidență înLas Vegas în perioada ianuarie-aprilie.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și