(video) O fetiță de 10 ani, originară din Chișinău a cucerit juriul de la Românii au Talent cu un dans plin de caracter și energie

 (video) O fetiță de 10 ani, originară din Chișinău a cucerit juriul de la Românii au Talent cu un dans plin de caracter și energie

O fetiță de 10 ani, originară din Chișinău a cucerit juriul de la Românii au Talent cu un dans plin de caracter și energie, scrie SHOK.md.

E o bucurie ce ne-ai oferit tu în această seară și efortul pe măsură pe care nu-l văd decât în respirația ta de după. E foarte simplu, umbrela îi de obicei pentru ploaie sau soare, tu mi-ai adus un soare plin și o ploaie de bucurie. Ești o mică sărbătoare, de toate anotimpurile”, a menționat juratul, Florin Călinescu.

Alisa Doțenco face dansuri și acrobație. De la 5 ani merge cu tata la sală, unde a început să învețe acrobație. El a absolvit Facultatea de Sport și s-a antrenat singur toată viața, relatează romaniiautalent.

 De la 5 ani merge cu tata la sală, unde a început să învețe acrobație. El a absolvit Facultatea de Sport și s-a antrenat singur toată viața.  

La 6 ani, părinții au dus-o la o școală de dans din apropierea casei, dar nu a fost acceptată pentru că nu mai erau locuri. Părinții au insistat să o primească măcar la o oră, iar după aceea au luat-o pentru că le-a plăcut cum dansează.

Tata este singurul producător de mese de biliard din Moldova, are și un salon de prezentare în Chișinau. În timpul liber antrenează copii pe acrobație, dar e un hobby.

Spun că dansul e viața ei și abordează mai multe stiluri: breakdance, balet, contemporan și dans acrobatic. 

A participat la multe competiții de dans, în mai multe țări: Bulgaria, Ucraina, Croația, Polonia, Rusia. În România nu am fost niciodată.

Cel mai greu moment pentru ea a fost descalificarea de la Campionatul Mondial, când avea 7 ani. A fost scoasă din concurs din cauză că durata muzicii a depășit un minut. În schimb, anul următor a câștigat cupa la Campionatul Mondial de Fit Kit Dance.