(VIDEO) O fetiță de 9 ani a fost găsită moartă, îngropată în subsolul unui bloc, din Rusia

 (VIDEO) O fetiță de 9 ani a fost găsită moartă, îngropată în subsolul unui bloc, din Rusia

Sfârșit cumplit pentru o fetiță de doar 9 ani, care fusese dată dispărută, în urmă cu trei luni, pe 18 iunie, după ce se certase cu părinții. Ieri, copila a fost găsită moartă, îngropată chiar în subsolul blocului unde locuia, scrie SHOK.md cu referire la ria.

Tragedia a avut loc în Oriol, un oraș din Rusia Centrală. Potrivit RIA Novosti, fetița de 9 ani, Victoria Gnedova, fusese  dată dispărută de familie în urmă cu trei luni, pe 18 iunie 2021.

Minora plecase de acasă, după ce s-a certat cu părinții ei și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Sute de polițiști au căutat-o pe fetiță, fiind oferită chiar și o recompensă pentru cei care o vor găsi. Ieri, cadavrul micuței Victoria a fost găsit în subsolul unui bloc, cu două etaje. Trupul neînsuflețit era îngropat, iar minora a fost identificată după haine. Comitetul de anchetă din Rusia a publicat pe site-ul său oficial imagini de la locul unde a fost găsit cadavrul copilei.

Potrivit anchetatorilor, trupul copilei era îngropat la 2 metri adâncime. În urma verificărilor, polițiștii au reținut și un suspect în cazul teribilei crimei. Ria Novosti scrie că ar fi vorba despre un vecin în vârstă de 60 de ani. Ministerul rus de Interne a publicat și o fotografie a bărbatului. Anterior, autoritățile raportaseră că un bărbat reținut „acte violente de natură sexuală” ar putea fi implicat în infracțiune. Acesta se află, în prezent, în custodia polițiștilor.

 

Maria Palade

https://shok.md/