(VIDEO) O moldoveancă a fost cerută în căsătorie de un milionar spaniol: „Bine faci, bine găsești”

 (VIDEO) O moldoveancă a fost cerută în căsătorie de un milionar spaniol: „Bine faci, bine găsești”

La monologul lui Dorin Galben a fost prezentată istoria unei tinere, Mihaela. Ea a avut o căsnicie eșuată, după care a făcut depresie severă. Însă când a reușit să se trateze a cunoscut un spaniol, cu care la început părea fericită, dar treptat a înțeles că este într-o relație toxică, scrie SHOK.md.

„Am 32 de ani și sunt din Chișinău. Am fost cerută în căsătorie de un milionar spaniol. Am refuzat și nu regret acest lucru”.

„La 21 de ani m-am căsătorit cu un bărbat, iar peste 8 luni am divorțat. A fost o căsătorie de scurtă durată, am dezvoltat o depresie foarte cronică, după acest lucru. Eram ambii copii și nu am avut experiență necesară de-a avea o căsnicie fericită. Problema era lipsa de comunicare, lipsa de empatie și era o incopatibilitate totală. După divorț a fost dureros, părinții sau simțit trădați. A urmat o perioadă de lacrimi. Foarte mult m-a ajutat sora mea. Am decis să merg la mănăstire. Voiam să devin călugăriță. Mă rugam să mă ajute. În copilărie îmi placea să cânt în cor. Simțeam o apropiere de Dumnezeu.”

„ La mănăstire nu am mai ajuns, am decis să merg în Italia. Am avut grijă de o bătrânică. Ea mi-a arătat Italia cu alți ochi. M-am îndrăgostit de viață acolo. Când am revenit acasă, am început să văd lumea cu alți oameni. Dar în Moldova nu am mai putut să rămân. Am emigrat în Marea Britanie. Am început să lucrez în depozit. Am devenit lider în scurt timp acolo. Am găsit o companie, unde am lucrat ca manager. Dar oricum după un timp mă simțeam goală în interior. Imi injectam magneziu ca să am puteri. Imi venia doar gânduri negre”.

„Pe neprins de veste a apărut un bărbat. El nu știa româna, dar folosea google translate. El locuia în Spania.  Când am zburat la el, am discutat și ne-a plăcut unul de altul. M-a cerut de soție. Ne cunoșteam de 4 luni și am decis sa nu mă grăbesc. Era un băiat simplu, dar după am aflat că este milionar. Acest lucru m-a impresionat. Activa în inginerie. Mă simțeam asigurată nu aveam nici o grijă. Nu mă simțeam implinită din nou. El mă limita la jobul meu și nu era nefericit cu el.  Avea stări depresive. Încercam să discut, dar ele erau și mai accentuate”.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și