(video) O moldoveancă a trezit emoții puternice juriului de la Românii au Talent ! Andra: „M-a terminat. Nu mai pot”

 (video)  O moldoveancă a trezit emoții puternice juriului de la Românii au Talent ! Andra: „M-a terminat. Nu mai pot”
0Shares

O moldoveancă a cucerit juriul de la Românii au talent cu vocea sa fenomenală, aceasta a intrepretat piesa  „Vreau să vii în viața mea”. Andra a rămas profund emoționată și a apăsat butonul de Golden Buzz, scrie SHOK.md.

Elena Gatcin în vârstă de 38 ani este originară din Chișinău, dar s-a stabilit cu traiul în Constanța, acum 12 ani. I-a fost dificl să se acomodeze în România, din cauza accentului pe care îl avea. Aceasta a început să cânte de la vârsta de 5 ani.

„Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cu vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac,” a povestit Elena Gatcin.

Elena a venit pe scena Românii au Talent plină de emoții, neștiind ce avea să se întâmple la finalul numărului. Toți cei patru jurați au rămas surprinși de vocea și talentul Elenei. Andra a fost cea mai emoționată, iar asta pentru că melodia aleasă de aceasta i-a adus înapoi amintiri foarte dragi.

„Cum să cânte așa? Vai, vai, ce frumos. M-a terminat. Nu mai pot. M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările, ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici, sunt foarte multe amintiri şi când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele şi nu am altfel cum decât să apăs acest buton, îl meriţi din plin,” a spus Andra înainte de a apăsa pe buton.

0Shares