(video) Petrecere, la 12 ani ai Mădălinei: Poliția, asaltată cu întrebări dacă au trimis o echipă în Moldova

 (video) Petrecere, la 12 ani ai Mădălinei: Poliția, asaltată cu întrebări dacă au trimis o echipă în Moldova
Căutările Mădălinei Cojocari continuă. Poliția din Cornelius a organizat ieri o petrecere la 12 ani ai fetei și a cerut în continuare ajutor în găsirea minorei. „Am urmat zeci de piste și am căutat în tot statul, și nu doar. Avem speranța că oamenii vor continua să vină cu informații”, a spus oficialul, în cadrul unei conferințe de presă. Întrebat dacă părinții au venit cu declarații noi, acesta a spus că nu poate oferi astfel de informații și că nu pot exclude faptul că Mădălina nu se află în SUA. „Avem speranța că o vom găsi”, a adăugat acesta.

Oficialul la fel a confirmat că mama Mădălinei, Diana Cojocari, a incendiat mai multe obiecte, înainte ca dispariția fetei să fie făcută publică.

Întrebat dacă a fost trimisă o echipă în Moldova, sau în alte țări, pentru a o căuta pe Mădălina, ofițerul a spus că investigația este în curs de derulare și nu poate răspunde.

Oamenii legii în continuare o caută pe Mădălina Cojocari, fetița de 11 ani, din Republica Moldova, care a dispărut în SUA. Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală, scrie presa de peste ocean. Diana Cojocari, mama fetei, ar fi rugat o rudă să le „fure” pe ea și pe Mădălina de la casa unde locuiau în Cornelius.
Fetița a dispărut fără urmă pe 23 noiembrie. Timp de mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia, iar acum cei doi sunt arestaţi. FBI-ul încearcă să-i dea de urmă minorei.

Melisa Ciobanu