(VIDEO) Prima reacție a câștigătorului Eurovision 2021: „Rock and roll never dies”

 (VIDEO) Prima reacție a câștigătorului Eurovision 2021: „Rock and roll never dies”
0Shares

Finala Eurovision 2021 a fost una absolut neașteptată și cu multe surprize. După ce se părea că trofeul va merge, în acest an, în Elveția, punctajul oferit de public l-a dat peste cap pe cel al juriului. Reprezentatul Italiei a învins concursul muzical în această noapte, cu un total de 524 de puncte, iar reacția sa a fost una pe măsură: lacrimi de bucurie, îmbrățișări cu membrii trupei sale și un mesaj pe care a ținut să îl transmită întregii lumi, scrie SHOK.MD.

Rezultatele finalei au fost absolut neașteptate pentru toți, chiar și pentru câștigători – trupa Maneskin, în frunte cu vocalistul Damiano. După anunțarea scorului final, membrii trupei au sărit în sus de bucurie, au plâns și s-au cuprins. Euforia i-a curpins într-atât încât

Rezultatele finalei au fost absolut neașteptate pentru toți, chiar și pentru câștigători – trupa Maneskin, în frunte cu vocalistul Damiano. După anunțarea scorului final, membrii trupei au sărit în sus de bucurie, au plâns au strigat din răsputeri și s-au îmbrățișat. Euforia i-a curpins într-atât încât basista Victoria l-a dat jos pe vocalist, încercând să îi sară în spate.

Damiano a transmis și un mesaj din partea trupei: Vrem să spunem întregii Europe, întregii lumi, că Rock and roll-ul nu va muri niciodată!”

Trupa din Italia a luat trofeul în finala Eurovision din acest an, fiind urmată de reprezentanta Franței, Barbara Pravi, cu 499 puncte, și de Gjon’s Tears din Elveția, ce a ocupat locul 3, cu 432 puncte.

Reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Gordienko, a ocupat locul 13.

0Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/