(video) Reglări de conturi și focuri de arme între tiktok-eri, la Botanica: Un tânăr, reținut

 (video) Reglări de conturi și focuri de arme între tiktok-eri, la Botanica: Un tânăr, reținut

Un tânăr a fost reținut pentru 72 de ore, după ce acesta, în urma unui conflict cu alți trei bărbați, a scos pistolul și a împușcat de două ori în aer, la o benzinărie de pe strada Grenoble din capitală. Aceștia sunt cunoscuți în mediul online ca tiktok-eri. La fața locului au intervenit patru echipaje de poliție.

Poliția Republicii Moldova a venit cu unele precizări privind imaginile video apărute în spațiul public, unde un bărbat amenință cu pistolul mai multe persoane la o benzinărie din capitală. „Pe acest caz a fost inițiat un proces penal”, menționează oamenii legii.

„Grupul operativ ieșit la fața locului a stabilit că între suspectul cu vârsta de 27 ani și alți trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 31 și 36 ani s-ar fi iscat un conflict. Acesta ar fi scos pistolul deținut legal și a efectuat două împușcături în aer.

În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit, iar cel care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 ore.

Polițiștii continuă acțiunile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în comunicat.

În spațiul public au apărut imagini video publicate de internauți pe rețele, despre un conflict armat, soldat cu împușcături, care a avut loc în această noapte la o benzinărie de pe strada Grenoble.

@pulic03 #trafficmd #zorro @Dima ZORRO #conflict ♬ sunet original – Doctor Jo

Melisa Ciobanu