(video) Roada din căpșuni! Natalia Gordienko a povestit cum a ajuns Kirkorov să-i fie producător

 (video) Roada din căpșuni! Natalia Gordienko a povestit cum a ajuns Kirkorov să-i fie producător
0Shares

Intepreta Natalia Gordienko, care va reprezenta țara la concursul Eurovision a povestit în cadrul unui interviu, cum a început colaborarea ei cu Filip Kirkorov. Artista a declarat că totul s-a întâmplat în 2019, când actualul ei producător a venit în vizită în Republica Moldova și a participat la Festivalul Mierii și Căpșunilor. „noi împreună strângeam căpșuni și ne-am lovit întâmplător cu fesele”, a spus artista, scrie SHOK.md.

Prima întâlnire a Nataliei Gordienko cu Kirkorov a fost în anul 2006, atunci artista împreună cu Arsenium au reprezentat Moldova la Eurovision, dar cei doi au reușit să facă doar o fotografie. În următorul an, interpreta a participat la concursul „Novaya Volna” (Noul val), Kirkorov era în juriu și a inundat-o cu complimente pentru performanțele ei. De atunci, periodic se întâlneau la diferite evenimente, vorbeau despre o potențială colaborare, dar fără rezultate.

Totul s-a întâmplat în 2019 când Kirkorov a venit în Moldova și a fost decorat cu titlul onorific „Artist al Poporului”.

„Era Festivalul Mierii și Căpșunilor, noi împreună strângeam căpșuni și ne-am lovit întâmplător cu fesele. Eram îmbrăcată într-un sarafan și cu pălărie, m-am apropiat de el și i-am zis: Filip, eu așa tare visez ca să particip la Eurovision și tu să mă pregătești”, a menționat artista.

„Să visezi nu e rău, chiar este folositor, doar că nu-i de ajuns. Eu îi zic Nataliei că avem nevoie de un cântec și mai bine lăsăm pe la anul viitor. După care eu am avut concerte, mi-a ieșit din cap. În ajunul anului Nou, 2019 eu am zburat în Maldive. Stau acolo singur și deodată îmi spun: era Natalia, îi sun imediat pe greci și le-am zis să facem ceva”, a menționat Kirkorov în cadrul interviului.

Vedeți mai multe în video de mai jos.

0Shares