(VIDEO) Roman Burlaca face dezvăluiri despre relația cu socrul său Dorin Damir: „Nu este adevărat că acolo stă un monstru”

 (VIDEO) Roman Burlaca face dezvăluiri despre relația cu socrul său Dorin Damir: „Nu este adevărat că acolo stă un monstru”

Roman Burlaca, unul dintre cei mai cotați regizori cu peste 40 de videoclipuri și spoturi publicitare, a vorbit pentru prima dată în detalii, la un interviu cu Dorin Galben, despre relația cu socrul său Dorin Damir (omul de afaceri și președintele FEA reținut în dosarul fostei Direcții 5 a MAI). Burlaca susține că „opinia publică, precum că acolo stă un monstru, nu este adevărată”, scrie SHOK.md.

Întrebat ce relație are cu socrii, Roman a răspuns:

„Relația cu socrii este frumoasă, omenească. La fel mama și tata au primit-o pe Gabriela. … Avem emoții firești, de respect, ca pentru orice tată al unei femei cu care vreau să fac o familie. Opinia publică, precum că acolo stă un monstru, nu este adevărată. Ne-am dat mâna, ne-am așezat la masă, am vorbit, am mâncat. … Domnul Dorin a fost mereu atent și nu cumva să ne supere cu ceva. Foarte finuț”.

Totuși, Roman Burlaca a precizat că atitudinea sa se împarte în două:

„Noi pe subiectul acesta vom discuta scurt și clar. Atitudinea mea față de subiect se împarte în două. Este una de cetățean și poziție civică în care eu mizez pe o procedură și o decizie corectă a instanțelor, care se ocupă de asta. Există partea a doua a monedei în care omul despre care vorbim este socrul meu și tatăl soției mele. Din perspectiva asta, eu îmi doresc lucrurile să se rezolve și să fie bine, pentru că asta ține de atmosfera în familia mea și starea psihologică a soției. Punct”.

Burlaca a avut parte de critici din partea cunoscuților, acesta a dezvăluit că s-au întâmplat câteva cazuri.

„M-am ciocnit de vreo două-trei situații penibile, care se puteau întâmpla numai în Moldova mea – opinci de lână. Oameni care înainte erau ok și acum încearcă să mă evite, pentru că mai nou de Roma e căsătorit cu fiica omului de afaceri Dorin Damir care cândva era apropiat al partidului… Gabriela este supusă…urât și mie îmi pare prostește tare, dar vom depăși”.

Totodată este dezamăgit că în Republica Moldova „de acuzat și de judecat, în general, suntem primii, dar de protejat familia „nu se ocupă nimeni”.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și