(video) Scandalul influencerilor moldoveni. Partea 2: Cheltuitor se întreabă de ce nu a fost apelată de poliție, după toate acuzațiile făcute în adresa ei

 (video) Scandalul influencerilor moldoveni. Partea 2: Cheltuitor se întreabă de ce nu a fost apelată de poliție, după toate acuzațiile făcute în adresa ei
0Shares

„Dacă aveți atâtea dovezi de ce nu am primit nici un apel de la poliție”, așa a reacționat Daniela Cheltuitor  la toate acuzațiile făcute în adresa ei, după ce au fost lichidate conturile de Instagram a mai multor influenceri moldoveni. Tânăra susține că este nevinăvată, spunând că totul este o minciună, scrie SHOK.md.

„Am primit amenințări că: Daniela o să stai închisă și o să răspunzi pentru tot ce faci. Iată mie îmi este interesant, dacă aveți atâtea dovezi, de ce nu am primit nici un apel de la poliție sau de unde v-ați pornit să scrieți cerere, dar în schimb, presupun că Ella a primit deja a fost apelată de oamenii legii, ca să fie invitată să răspundă pentru tot ce a făcut, să aducă toate dovezile ca să rezolvăm cazul pe cale legală”, a spus Daniela.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri  în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, la restaurantul Oliva unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. 

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas  fără cont de Instagram. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. Acesta a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vine ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici îi escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.

0Shares