(video) Shakira, încă o lovitură pentru Gerard Pique, cu noua melodie: „Am uitat tot ce am trăit împreună. Iar asta te-a deranjat”

 (video) Shakira, încă o lovitură pentru Gerard Pique, cu noua melodie: „Am uitat tot ce am trăit împreună. Iar asta te-a deranjat”

În ziua de Dragobete, Shakira a lansat alături de Karol G, o cunoscută cântăreață și compozitoare columbiană, melodia „TQG”. Artistele și-au unit forțele și cântă împreună despre iubiții infideli.

Piesa are, în doar două ore de la lansarea ei pe YouTube, peste un milion și jumătate de vizualizări. Artistele cântă pe rând despre un iubit care le-a greșit, astfel, cele două artiste fac aluzie la relații importante din trecutul lor.

Karol G și-a anunțat despărțirea de rapperul Anuel AA în 2021, iar pe parcursul melodiei cântă despre o persoană importantă pe care a ajutat-o mult să se dezvolte pe toate planurile.

În schimb, Shakira cântă despre un bărbat care s-a îndepărtat de ea, o referire la despărțirea ei recentă de Gerard Piqué, după o relație de 12 ani. Fotbalistul deja s-a afișat cu noua iubită tinerică, Clara Chia Marti.

„Văzându-te cu noua ta iubită m-a durut

Dar acum sunt deja pe cont propriu

Am uitat tot ce am trăit împreună

Iar asta te-a deranjat.

Că până și viața a devenit mai bună pentru mine

Nu mai ești binevenit aici.

Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta.

Asta nici măcar nu mă enervează. Râd, râd…”, sunt versurile Shakirei din melodia „TQG”.

Karol G a declarat pentru revista Rolling Stone că a scris piesa anul trecut, când traversa un moment mai delicat. „Când am început să scriu piesa, aceasta avea o semnificație aparte pentru mine, dar, în timp, lucrurile s-au schimbat și, deși acum nu mai reprezintă nimic pentru mine, a reprezentat un moment anume din viața mea”, spune ea.

Artista a mai dezvăluit că își dorea de mult timp să colaboreze cu Shakira, dar nu se gândise că se va întâmpla chiar la piesa „TQG”. După ce a auzit „Monotonía”, colaborarea dintre Shakira și Ozuna, Karol G și-a dat seama că povestea Shakirei se potrivește perfect cu versurile piesei sale.

„Ascultând acea poveste și ce se întâmpla cu ea, piesa TQG a venit perfect”, adăugă Karol G. „I-am trimis-o și i-a plăcut”, a încheiat ea.

În ianuarie, Shakira a bătut recordul de vizualizări pe YouTube cu o melodie despre Gerard Pique, fostul ei iubit. Melodia „Out of Your League”, în care cântăreața columbiană îi atacă direct pe Gerard Pique și pe actuala lui parteneră, a fost vizionată de peste 63 de milioane de ori în prima zi, devenind cel mai ascultat cântec latino în 24 de ore.

În melodie, Shakira, îi critică deschis pe Pique, precum şi pe actuala sa iubită, spaniola Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. „Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori”, „O lupoaică așa ca mine nu este pentru un tip ca tine”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în iunie 2022, după 12 ani de relație. Din povestea lor de iubire au rezultat doi copii: Milan, în vârstă de 9 ani, şi Sasha, în vârstă de 7 ani.

Presa internațională a scris că Shakira a suferit cumplit când a aflat că Pique are o nouă iubită. Un apropiat al cântăreței a povestit că aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după ce a văzut imaginile cu fostul partener și Clara Chia la un concert.

Aura Mereuta

https://shok.md