(VIDEO) Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt

 (VIDEO) Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt

LOS ANGELES, CALIFORNIA – NOVEMBER 18: Shiloh Jolie-Pitt attends the Los Angeles premiere of MSNBC Films’ “Paper & Glue: A JR Project” at Museum Of Tolerance on November 18, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by JC Olivera/Getty Images)

207Shares

Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum știe mai bine, dansând, scrie catine.ro.

Shiloh Jolie-Pitt și-a arătat abilitățile impresionante într-un videoclip pe care l-a urcat recent pe Instagram. Imaginile au fost filmate chiar de coregraful ei, Lil Kelaan Carter. Adolescenta, în vârstă de 17 ani, ține primele pagini ale presei din întreaga lume.

Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând

În videoclip poate fi văzută fiica Angeline Jolie. Tânăra poartă un tricou larg, o pereche de pantaloni și o pereche de adidași.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fanpage (@angiejoliepitt)

Adolescenta pare vizibil obosită după repetițiile făcute, însă aceasta dă tot ce are mai bun în fața camerei de filmat. Shiloh s-a filmat în timp ce dansa solo în studioul de dans.

Aceasta a interpretat un dans contemporan pe piesa Tanzania de Uncle Waffles și Tony Duardo. Fanii adolescentei s-au bucurat să o vadă în online și au reacționat la imaginile postate.

„Mișcările astea sunt nebune. Ești minunată!”, a scris un urmăritor în online.

„Pot să spun doar…WOW! Uimitor!”, a spus o altă admiratoare a adolescentei. În 2022, Brad Pitt și-a lăudat și el fiica într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Brad a spus atunci că este mândru de fiica lui. Acesta a felicitat-o pentru talentul pe care îl are, dar și pentru efortul pe care îl depune constant în sala de dans.

Angelina a vorbit și ea cu drag despre copiii ei într-un interviu din 2023. Actrița a declarat atunci că încearcă să-i susțină pe adolescenți să-și urmeze pasiunile. Aceasta se luptă în continuare cu Brad Pitt pentru custodia copiilor lor.

Shiloh Jolie Pitt este pasionată de dans

Shiloh și-a arătat dragostea față de dans de la o vârstă destul de fragedă. De-a lungul timpului s-a scris despre repetițiile pe care aceasta le-a făcut la sala de dans.

„Shiloh a nceput cu celții private, iar mai apoi s-a alăturat unui studio mic. Pe tot parcursul pandemiei a continuată să facă repetiții și cursuri pe zoom. Este foarte dedicată în tot ceea ce face”, a spus un apropiat al adolescentei.

„Angelina este surprinsă de cât de talentată este fiica ei. Mai mult decât atât, Angelina se bucură să vadă că fiica ei a găsit ceva care îi aduce fericire. O carieră în dans este ceva ce ar putea fi benefic pentru Shiloh în viitor. Angelina nu o împinge în această direcție, vrea ca fiica ei să facă doar ce o face fericit”, a spus un apropiat al actriței.

Copiii Angelinei jolie și a lui Brad Pitt au ales întotdeauna ceea ce le-a plăcut și nu au fost împinși să aleagă o carieră anume. Angelina nu și-a încurajat copiii să-i calce pe urme, ci a preferat să-i lase să descopere ce anume le face plăcere.

Angelina are în total șase copii, dar unii dintre ei sunt adoptați. Maddox Zahara și Pax au fost adoptați de la vârste fragede. Copiii biologici ai actriței sunt Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

 

207Shares

Aura Mereuta

https://shok.md