(video) Kirkorov și Morgenshtern ar fi primit sute de mii de dolari pentru concertul „anulat”: Cine de fapt i-a plătit

 (video) Kirkorov și Morgenshtern ar fi primit sute de mii de dolari pentru concertul „anulat”: Cine de fapt i-a plătit

Procurorul General interimar Dumitru Robu a declarat, la ședința de astăzi a Parlamentului, că partidul Șor a achitat peste 4 milioane de lei ca să-i aducă pe interpreții ruși: Filip Kirkorov și Morgenshtern, la concertul care urma să aibă loc pe 19 iunie, dar într-un final s-a anulat.

„Partidul Șor a efectuat plăți către interpreții din Federația Rusă, Filip Kirkorov și Morgenshtern în sumă totală de 260 mii de dolari, pentru organizarea concertului, care urma să aibă loc la data de 19 iunie. 2022, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Deși concertul nu a avut loc, onorariile achitate interpreților ruși așa și nu au fost restituite”, a menționat Robu.

La 14 iunie, artistul din Rusia Morgenshtern a anunțat  că se află la Chișinău, iar pe 19 iunie, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale. Cântărețul a menționat că intrarea va fi gratuită.

Veaceslav Valico este organizatorul concertului lui Morgenshtern de pe 19 iunie la Chișinău. Informația a fost confirmată chiar de acesta, într-un video pe pagina sa de Facebook.

Concertul lui Morgenshtern la Chișinău e pus sub semnul întrebării. Organizatorii acestuia ar fi fost avertizați să renunțe la rapperul rus.

Artistul din Rusia Morgenshtern a confirmat că concertul său din Moldova, care urma să aibă loc mâine, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale s-a amână. Artistul a spus că nu „se implică în jocuri politice” și și-a îndemnat fanii să nu meargă la eveniment