(video) Svetlana Sainsus face dezvăluiri despre tatăl fetiței sale: Vezi de ce îl ține în secret

 (video) Svetlana Sainsus face dezvăluiri despre tatăl fetiței sale: Vezi de ce îl ține în secret
0Shares

Fondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, despre tatăl fetiței sale, cu care trăiește o adevărată poveste de dragoste: „Suntem un cuplu fericit, înțelept și liber”, a spus aceasta. Svetlana a explicat de ce îl ține în secret, scrie SHOK.md.

Atâta timp cât el este o persoană publică, probabil influientă, probabil din politică. Nu vreau ca într-o zi să-mi spună cineva, că el este bogat și i-a deschis toate ușile. Nu este adevărat, dar cel mai mare motiv este băiatul meu, pentru el este foarte greu să accepte că am alt bărbat și nu vreau ca la școală să-l tachineze că mama ta este cu acela

Aceasta a mai adăugat că nu locuiește împreună cu tatăl Liei , dar se văd foarte des: „Uneori suntem 24/24 împreună. Este prezent în viața noastră, în viața Liei. Este bărbatul care m-a schimbat și mă face fericită zilnic. Suntem un cuplu fericit, înțelept, liber este un bărbat care mă înțelege și îmi oferă relația așa cum am visat-o eu, nu am nici o obligație. Noi ne trăim povestea de dragoste frumos, liber și matur”.

Svetlana a vorbit despre cel de-a doilea copil cu actualul său iubit. Aceasta a afirmat că ambii au visat la o fetiță: „Noi de la primele întâlniri vorbeam despre vise și ambii am exclamat că ne dorim o fetiță. Leia a venit atât de frumos ca o minune în viața noastră, eu am visat-o, deși medicii mi-au zic că nu o să am copiii. Am avut băiatul, după care mi-au zis ca să nu sper la al doilea. 

Spre uimirea tuturor medicilor, eu am rămas însărcinată pe cale naturală cu o fetiță. Medicii au zis că este o minune: dumneavoastră ne-ați demonstrat că totul este posibil”, a spus aceasta.

Vezi mai mult în video de mai jos.

 

0Shares