(VIDEO) Toate mămicile de la școală o urăsc din cauza felului în care arată: „Se tem că o să le fur soții”

 (VIDEO) Toate mămicile de la școală o urăsc din cauza felului în care arată: „Se tem că o să le fur soții”
14Shares

O femeie de 27 de ani din Canada a ajuns în paginile tabloidelor din întreaga lume după ce și-a făcut publică povestea: aceasta susține că a ajuns cea mai detestată mămică de la școală din cauza formelor ei „generoase”, scrie perfecte.ro.

Lyla King, din Toronto, susține că a fost apostrofată de o învățătoare din cauza că nu a purtat sutien la o activitate școlară, care implica și părinții. Posesoare a unui bust de mărimea 34 P, Lyla a povestit că toate mămicile de la scoală o urăsc și se tem că le-ar putea fura soții.

@lylakingsbigheart

Let them talk 😏 IG: lylasbigheart

♬ GEORGE VILORIO x SAMANTHA JONES x SCARDOW – ✮

Mama a trei copii, canadianca se mândrește cu “dotările” sale și nu face excepție nici când își duce copiii la scoală. Învățătoarea i-ar fi atras atenția că se îmbracă nepotrivit pentru asemenea ocazie.

“Nu e vina mea, sincer. La scoală mă duc îmbrăcată în tricou și colanți, ca 99% din restul mamelor. Cred că faptul că nu port sutien îmi face ținuta “nepotrivită”. Mi se întâmplă zilnic ca lumea să se holbeze la bustul meu… pentru că e uriaș”, spune canadianca.

“Ai putea crede că restul mamelor sunt înțelegătoare că un sutien poate fi inconfortabil. Dar poate sunt doar geloase și îngrijorate că o să le fur soții. Desigur, nu asta urmăresc. Dacă nu așa îngrijorate, să-și ascundă bărbații”, mai spune femeia.

@lylakingsbigheart

Jk… 😅 IG: lylasbigheart

♬ Seppuku (feat. Baldie Balboa) – Rob Apollo

14Shares

Aura Mereuta

https://shok.md