(video) Trupa AKORD a lansat o nouă producție muzicală pe versurile marelui poet, Mihai Eminescu

 (video) Trupa AKORD a lansat o nouă producție muzicală pe versurile marelui poet, Mihai Eminescu

Trupa AKORD a lansat o nouă producție muzicală pe versurile marelui poet, Mihai Eminescu. Piesa «Vino iar» continuă șirul producțiilor în stil pop ale băieților, fiind o melodie dansantă și conține un sound modern realizat cu succes de echipă., scrie SHOK.md.

„Anterior lansării acestei piesei am ținut cont de reacțiile și feedback-urile ascultătorilor noștri și am remarcat, că ei sunt sensibili și dornici de astfel de texte, de calitate, cu mesaje profunde. Ideea cântării acestor pasaje eminesciene a venit din partea textierului Iurie Badicu, care a evidențiat un vers impresionant și potrivit pentru repertoriul nostru: «În lumea asta sunt femei, cu ochi ce izvorăsc scântei, dar cât ar fi ele de sus, ca tine nu-s, ca tine nu-s”, a declarant Eduard Malareu cu ocazia lansării.

Igor Sîrbu, la rândul său, a remarcat influența colaborării fructuoase dintre Trupa AKORD și maestru Eugen Doga: „Compozitorul și deja prietenul nostru Eugen Doga ne-a îndemnat să compunem muzică modernă de calitate, pusă pe poeziile poeților universali, care au scris acum 100 și ceva ani”.

⚪Muzica pentru piesa «Vino iar» a fost scrisă de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Badcu, iar producția aparține producătorului Natan, Eugen Doibani. Imprimările, mixul și masterul piesei au fost realizate în studio-ul maestrului de sunet Sergiu Teacă.

Premiera «Vino iar» a avut loc pe canalul oficial al Trupei AKORD în YouTube.