(VIDEO) Un cuplu din Noua Zeelandă a găsit în grădină cel mai mare cartof din lume. Bărbatul vrea să facă votcă din el

 (VIDEO) Un cuplu din Noua Zeelandă a găsit în grădină cel mai mare cartof din lume. Bărbatul vrea să facă votcă din el
0Shares

Un cuplu din Noua Zeelandă a descoperit în grădina casei un cartof gigantic care ar putea fi cel mai mare din lume, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Colin şi Donna Craig-Brown, care locuiesc în regiunea Waikato, de pe Insula de Nord, pliveau grădina când Colin a descoperit cartoful de 7,9 kilograme, potrivit relatărilor din presa locală.

“Am băgat furca, l-am smuls din pământ şi mi-am spus <<Dumnezeule, ce avem noi aici?>> Şi m-am gândit <<ce e asta?>>”, a declarat el pentru Newshub.

Cei doi soţi nu plantaseră cartofi în grădină recent şi nu ştiu cu exactitate de cât timp creştea leguma, botezată “Doug”, în grădina lor.

“Este doar unul dintre micile momente fericite din viaţă, nu-i aşa? Mama natură ne-a răsplătit cu această minune”, a declarat Colin pentru RNZ.

Recordul mondial actual pentru cel mai mare cartof este deţinut de un exemplar de 4,9 kilograme din Marea Britanie. Colin aşteaptă ca Guinness Book of World Records să confirme că Doug este noul deţinător al recordului.

După ce se va termina tot “tărăboiul”, Colin intenţionează să prepare votcă din cartoful uriaş, a mai declarat acesta pentru RNZ.

“O să-i facem un parastas şi vom închina cu toţii în cinstea lui Doug cu votca pe care am de gând să o prepar din el. Cred că singurul lucru bun pe care poţi să-l faci din el este să-l pui la fermentat şi nu să-l mănânci”, a mai spus el.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/