(video) Un gropar a câștigat pe 7777.md peste jumătate de milion de lei

 (video) Un gropar a câștigat pe 7777.md peste jumătate de milion de lei

Lucrează gropar la cimitirul ”Sfântul Lazăr” din capitală și a câștigat jumătate de milion de lei la loterie! Vorbim despre Vladimir Chiriac din satul Bozieni, raionul Hâncești, care a înregistrat un rezultat fulminant pe 7777.md! Cu o miză de 30 de lei, noul bilet electronic ”Jack and the Beans” i-a adus în cont jackpotul captivant de 544 990,37 de lei!

Vladimir lucrează necrofor la înmormântări de 6 ani. Tânărul de 26 de ani este căsătorit și educă trei copii. La sfârșitul unei zile de muncă, el a decis să-și alimenteze contul de pe 7777.md cu 500 de lei și a accesat jocul ”Jack and the Beans”.

„Am bătut o singură dată la miza de 30 de lei și mi-au apărut 3 castele. Când mă uit, jos îmi arată suma de 544 900 de lei. Nu-mi venea a crede. Mă simt special și mă bucur că anume la mine a venit acest câștig mare!”, a povestit tânărul.

Vladimir a spus că suma este enormă pentru familia lui. Tânărul ar fi trebuit să muncească 7 – 10 ani pentru a aduna acești bani și a menționat că-i va investi pentru a procura propria casă.

„Salariile sunt mici și nicidecum nu putem aduna acești bani. Cred că Moș Crăciun ne-a dat o casă de Anul Nou. Acum m-am convins că merită să joci la Loteria Națională”, a spus emoționată soția lui Vladimir.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și