Din ce cauză au murit cele 10 persoane la concertul lui Travis Scott. Legiștii, primele date oficiale despre tragedia de la Astroworld

 Din ce cauză au murit cele 10 persoane la concertul lui Travis Scott. Legiștii, primele date oficiale despre tragedia de la Astroworld

Zece persoane cu vârste cuprinse între 9 și 27 de ani au murit în luna noiembrie la concertul rapperului Travis Scott, de la festivalul Astroworld, în timpul căruia s-a produs o busculadă. Acum, la mai bine de o lună de la tragedia din 5 noiembrie, au venit și rezultatele legiștilor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Mai multe familii ale victimelor au refuzat oferta lui Travis Scott de a plăti costurile medicale și funeraliile, spunând că au nevoie de dreptate mai mult decât de bani.

Recent, rapperul a oferit un interviu în care a vorbit despre tragedia de la festival, spunând că nu a auzit strigătele de ajutor ale celor din public, din cauza gălăgiei infernale care venea din toate părțile: de pe scenă, dar și de la 50.000 de persoane care se aflau la concert.

„De fiecare dată când auzi așa ceva, vrei să oprești show-ul, vrei să te asiguri că fanii au parte de atenția de care au nevoie. Și de ficare dată când am văzut asta, m-am oprit. M-am oprit de vreo două ori să mă asigur că toată lumea e în regulă. Mă încarc cu energia fanilor și pur și simplu nu am auzit nimic. Sunt 50.000 de oameni, lumini, sunete, efecte pirotehnicie, ai trupă, te auzi și pe tine însuți în ureche (în cască – n.r.), sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în același timp. Totul sună cam la fel. Până la urmă, tot ceea ce auzi e muzica”, a declarat Travis Scott.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și