(video) Un nou talent în industria muzicală. Cât de emoționant o adolescentă și-a redat sentimentele în versuri

 (video) Un nou talent în industria muzicală. Cât de emoționant o adolescentă și-a redat sentimentele în versuri

Un nou talent în industria muzicală. Este vorba despre Mihaela Gîrjeu o tânără de 18 ani, originală din Căușeni, care și-a deschis sufletul și a redat „suferința și eșecul în dragoste”, în noua ei piesă. Melodia este în limba rusă și se numește:  „Ложь” (Minciună), scrie SHOK.md.

Mihaela a povestit pentru SHOK.md care este istoria acestei melodii și cui i-a fost dedicată.

„Piesa a fost creată în baza a două istorii. Eu am ieșit la plimbare cu prietena, ne-am deschis și am povestit una la alta tot ce aveam pe suflet, prin ce suferință am trecut din cauza dragostei. Eu am ajuns acasă și am scris melodia, în prima parte am descris istoria mea și în a douaa ei”, a dezvăluit fata.

Versurile și melodia au fost compuse de Mihaela. 

Tânăra a mai  dezvăluit că a început să se ocupe cu muzica de la vârsta de 4 ani: „Când eram la grădiniță, profesoara de muzică căuta copii care ar putea interpreta o piesă pascală, iar când ma ascultat, a zic că mă potrivesc perfect. 

Permanent am avut dragostea aceasta pentru muzică, dar pentru că bunicul meu a fost dansator timp de 30 ani, își dorea ca să-i- urmez exemplu. Am dansat undeva până la cinci ani, iar când am ajuns în clasa a cince-a mă observase altă profesoare, de atunci am început să cânt intensiv.

Concurs la care am luat primul loc a fost „Festivalul Nicolae Sulac”, care a avut loc în orașul meu natal, Căușeni. După aceasta am început să evoluez în muzică populară, dar nu mi-a plăcut și am trecut la cea modernă”.

La momentul actual, Mihaela s-a mutat în capitală pentru a se dezvolte în această direcție.

Vezi mai jos clipul piesei.