(video) Un Range Rover și o valiză cu bani: Morgenstern şi-a lăsat iubita fără cuvinte de ziua ei

 (video) Un  Range Rover și o valiză cu bani: Morgenstern şi-a lăsat iubita fără cuvinte de ziua ei

Recent, iubita lui Morgenstern și-a omagiat cea de-a 21 aniversare. Cu această ocazie rapperul i-a organizat fetei o surpriză inedită, scrie SHOK.md.

Rapperul a organizat o petrecere grandioasa, iar cea mai mare surprindere a fost când Alisher și-a întâlnit iubita cu o valiză de bani. „Aici sunt 5 milioane de ruble pe care poți să-i investești în tine și în tot ce ai nevoie”, a adăugat rapperul, mulțumit de el însuși.

Surprizele nu s-au terminat aici. Artistul a descis să-i dăruiască o mașină, și anume un Range Rover de culoare roșie, care valorează aproximativ 6-7 milioane de ruble: „La multi ani! Aceeași femeie care a fost lângă Alisher chiar înainte de Morgenstern, iar acum toată lumea este a noastră!”

Чемодан денег и красный Range Rover подарил Моргенштерн своей девушке на  21-летие - Новости Mail.ru

În story, rapper-ul a glumit că acum Dilara este „adultă“ și nu-l va da în judecată pentru seducerea minorilor.

Машина, чемодан денег и торт в виде мужского достоинства: как Моргенштерн  поздравил свою девушку Дилару с днем рождения | ELLEGIRL

Nu este prima dată când rapper-ul îi face fetei astfel de cadouri scumpe. Anterior, Morgenstern și-a felicitat iubita de Ziua Îndrăgostiților cu un ceas elvețian Patek Philippe care costă un 1 milion de ruble.

Amintim, pentru prima dată, Alisher și Dilara s-au întâlnit la o petrecere în 2017. Cuplul a publicat prima fotografie comună în 2019, dar ulterior s-au răspândit niște zvonuri că aceștia s-ar fi despărțit. Apoi, artistul a spus, că „nu a fost dragoste” și a recunoscut că și-a înșelat iubita. Dar, după câteva luni, Alisher și Dilara au început să petreacă în mod regulat timp împreună.