(video) Trece printr-o perioadă tumultoasă! Bilan, obosit și plin de suferință a recunoscut că era beat la nuntă

 (video) Trece printr-o perioadă tumultoasă! Bilan, obosit și plin de suferință a recunoscut că era beat la nuntă

Dima Bilan a venit cu scuze publice, după ce fost surprins în stare neadecvată la o nuntă din Kazahstan. Invitații nu au înțeles ce se întâmplă cu artistul, unii au presupus că este în stare de ebrietate alcoolică, alții- în cea narcotică. Artistul a filmat un mesaj video, unde a menționat că era foarte obosit, întrucât nu a dormit trei zile din cauza filmărilor. Totodată acesta a recunoscut că a exagerat cu alcoolul „uneori oamenii se îmbată, este ceva normal”, relatează SHOK.md.

Artistul a declarat că trece prin criza vârste de mijloc.

„Uneori oamenii se îmbată. Oare nu vi s-a întâmplat niciodată. N-am să vă cred, dacă veți nega. Nu am dormit trei zile, din cauza filmărilor… sunt foarte obosit și degrabă împlinesc 40 de ani.- Mama plânge când vede stories-urile mele. Îmi e foarte rușine…permanent am fost cinstit cu voi”, a spus Dima Bilan în mesajul său video.

Interpretul din Rusia Dima Dilan a fost surprins în stare neadecvată în timpul unei nunți din Kazahstan. Artistul abia se ținea pe picioare și nu a putut să interpreteze nici o melodie până la capăt. Interpretul a fost filmat de cei care au venit la eveniment, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

Autorul videoclipului a menționat că nu vrea să-l discrediteze, dar după părerea lui interpretul ar fi fost „drogat”. Într-unul dintre fragmente, artistul are dificultăți în a vorbi cu publicul.  Ochișorii plutesc. Dar merită să remarcă că chiar în stare , dansează în sincron cu dansatorii”, a spus unul dintre invitați.

Citește și