(video) „Voi lupta pentru adevăr”. Tina Karol, cu flagul Ucrainei în mână, a protestat la Varșovia, alături de mii de oameni

 (video) „Voi lupta pentru adevăr”. Tina Karol, cu flagul Ucrainei în mână, a protestat la Varșovia, alături de mii de oameni

Artista ucraineană Tina Karol a protestat la Varșovia, alături de mai mulți oameni, împotriva agresiunii ruse. Cu steagul Ucrainei în mână, interpreta a cântat melodia  „Vilna”. Karol a declarat că în așa mod vrea să spună lumii întregi ce se întâmplă de fapt în Ucraina.

Filmulețul unde vedeta merge în fruntea coloanei de oameni și cântă a fost publict de Tina pe Instaram, acolo a venit și cu un mesaj.

„Voi lupta pentru adevăr, astfel încât imnul Ucrainei să sune în fiecare oraș! Ca simbol al libertății și al indestructibilității spiritului. Pe 24 februarie, Rusia a lansat primul atac cu rachete asupra Ucrainei. Războiul a venit în fiecare familie ucraineană. Pe 26 februarie, după o serie de explozii în zonele rezidențiale din Kiev, inclusiv în apropierea casei mele, am decis să acționez hotărât și să îmi apăr țara cu ceea ce este cel mai de preț pentru mine – Vocea mea. Promit să transmit adevărul celor pe care nu-l știu. Glasul minții, glasul libertății va suna pentru victoria ucraineană”, a scris artista pe o rețea.

Totodată, aceasta a menționat că împreună cu alți oameni a creat Centrul Internațional pentru Rezistență Informațională, cu sediul în Varșovia, unde se lucrează non-stop pentru a informa oamenii din întraga lume despre situația reală din Ucraina.

„Punem un accent deosebit audiența vorbitoare de limba rusă din Rusia, Belarus, Armenia, Kazahstan. Oamenii au dreptul să cunoască adevărul”, a adăugat ea.

https://www.instagram.com/tv/CakrJBtDEvy/?utm_source=ig_web_copy_link