3 Sud Est sărbătoresc 25 de ani de la înființare: Cum vor sărbători alături de fani evenimentul

 3 Sud Est sărbătoresc 25 de ani de la înființare: Cum vor sărbători alături de fani evenimentul
0Shares

3 Sud Est, una dintre cele mai populare trupe din România, sărbătoresc 25 de ani de la înființare. Băieții vor celebra la Sala Palatului, în București, cu piesele care au marcat adolescența tuturor,
scrie SHOK.md
.

Singura trupă din România, care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top. Pe pagina sa de Instagram au publicat un videou cu melodiile lor.

https://www.instagram.com/p/CapWliTuV0_/

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Cu un mare dor de scenă și de fani, băieții din 3 Sud Est pregătesc un show unic, care ne va purta în timp, cu hituri precum „Ai plecat”, „Amintirile”, „Te plac” etc. Dar și ne vom delecta cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021. Melodia „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns cea mai ascultată piesă pe YouTube în România, în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților. „Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, au transmis băieții de la 3 Sud Est”, au spus băieții în studiou la kissfm.

Internauții au venit cu mesaj de felicitare:

Formația 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele “Amintirile” “Ai plecat”, “De ziua ta”. Trupa a bătut numeroase recorduri la capitolul vânzări de albume. După 10 ani de activitate formația s-a desființat, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu hitul “Emoții”.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/