(video) Hanganu, supărat pe Dan Ioniță, după o poză cu o fată goală, plasată de acesta în stories: ce nivel josnic

 (video) Hanganu, supărat pe Dan Ioniță, după o poză cu o fată goală, plasată de acesta în stories: ce nivel josnic

Interpretul Patric Hanganu l-a criticat pe Dan Ioniță, după ce acesta a publicat la el în stories o imagine cu o fată goală. Hanganul susține că e josnic și se întreabă ce exemplu oferă influencerul comunității sale, scrie SHOK.md.

„Niciodată n-am apreciat bărbații care nu își respectă intimitatea lor și a celor care interacționează. Ca să facă show pe Instagram pun diverse postări, gen că sunt mare cuceritori. Cum am văzut o postare la bloggerul nostru, Dan Ioniță. Așa gen de postări am mai văzut la mai mulți deștepți.

Dacă au ajuns bloggerii noștri renumiți la așa nivel josnic pentru a face show pe Instagram. Să-mi bag piciorul în Instagramul din Moldova și în personalitățile care îl reprezintă în așa hal. Dacă vedeam la vreun tânăr de 16-18 ani așa conținuturi și scăpări din galerie, îl înțelegeam.Da când vezi așa chestii la un om care a trecut prin viață. Ce exemplu ești tu pentru comunitatea ta”, așa a reacționat Hanganu, după ce Ioniță a fost îndemnat de urmăritori să publice ultimile imagini din telefonul său, iar printe ele era și una cu o fată goală.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Citește și