Violonista Alexandra Conunova îmbrățișează cea de-a 33-a aniversare: „Sunteți miruită”

 Violonista Alexandra Conunova îmbrățișează cea de-a 33-a aniversare: „Sunteți miruită”
Violonista Alexandra Conunova împlinește 33 de ani. Cu un mesaj de felicitare vine șefa Direcției Cultură a Primăriei, Valentina Volontir, scrie SHOK.md.
„Artistă de renume ce a cucerit o impresionantă cunună de premii și trofee, marea violonistă Alexandra Conunova îmbrățișează cu mândrie cea de-a 33-a aniversare.
Acest prilej reprezintă momentul oportun pentru a Vă adresa recunoștința pentru talentul, munca și dedicația cu care sunteți miruită. Avem toată prețuirea pentru Dumneavoastră și pentru activitatea de creație pe care o exercitați cu pasiune.
Să aveți putere, curaj și perspectivă ca să vă realizați cele mai sacre vise.
La Mulți Ani!”.
Alexandra Conunova a înfiinţat o fundaţie, „ArtaVia”, care sprijină tinerele talente şi se ocupă şi de proiecte de terapie prin artă. Cei care beneficiază de burse susţin recitaluri în spitale, aziluri şi grădiniţe.
Numele Alexandrei Cununova a devenit cunoscut după ce a obținut mai multe victorii la concursuri muzicale prestigioase la nivel internațional, inclusiv după ce a câștigat premiul II în cadrul uneia dintre cele mai complicate competiții din lume – Concursul Internațional „Piotr Iliici Ciaikovski” desfășurată la Moscova

Maria Palade

https://shok.md/