Will Smith a refuzat să plece de la gala Oscar 2022 după ce l-a lovit pe Chris Rock. Ce sancțiuni riscă actorul

 Will Smith a refuzat să plece de la gala Oscar 2022 după ce l-a lovit pe Chris Rock. Ce sancțiuni riscă actorul
0Shares

Organizatorii galei premiilor Oscarr 2022 i-au cerut lui Will Smith să plece din sală, după ce l-a lovit pe comeiantul Chris Rock, dar actorul a refuzat, spune Academia americană de film, citată de BBC. Vedeta riscă să fie sancționată pentru comportamentul său neadecvat, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Smith l-a pălmuit pe Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre capul ras al Jadei Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Actorul, care a câștigat primul Oscar din cariera sa, a prezentat scuze publice pentru comportamentul său.

„Dl Smith a fost rugat să plece de la ceremonie și a refuzat, dar recunoaștem, de asemenea, că am fi putut gestiona situația altfel”, arată Academia americană de film într-un comunicat.

Aceasta a anunțat că „a inițiat proceduri disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcarea Standardelor de conduită ale Academiei”.

Este vorba despre contact fizic inadecvat, comportament abuziv sau amenințător și compromiterea integrității Academiei, se arată în comunicat. Academia a spus că măsurile împotriva lui Smith ar putea fi luate la următoarea ședință a consiliului de administrație din 18 aprilie și pot include „suspendarea, expulzarea sau alte sancțiuni”, potrivit comunicatului.

Organizatorii galei Oscar 2002 i-au prezentat de asemenea scuze lui Rock, precum și nominalizaților la premii, invitaților și telespectatorilor.

În prima sa reacție, Chris Rock a spus că „încă procesează” incidentul de la gala premiilor Oscar 2022.

„Cum a fost weekendul vostru?”, a întrebat el în glumă publicul prezent la un spectacol de stand-up din Boston. „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat, așa că la un moment dat voi vorbi despre asta. Va fi serios. Va fi amuzant”, a adăugat el.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. Comediantul a făcut o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scennă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

0Shares