Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock pentru palma dată: „Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”

 Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock pentru palma dată: „Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”

Will Smith a venit cu un mesaj, în care și-a cerut scuze de la Chris Rock, după ce l-a pălmuit la ceremonia Premiilor Oscar. Actorul a sublinita că a avut un comportament jenant și îi pare nespus de rău. „Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă”, a scris pe o rețea.

„Comportamentul meu de aseară, la decernaria Premiilor Academiei a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din jobul meu, dar gluma despre starea medicală a Jadei nu am putut să o suport, a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-mi cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și am greșit. Sunt jenat. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”, este mesajul publicat de Will Smith, pe Instagram.

Totodată, actorul și-a cerut scuze de la Academia americană de Film, de la producătorii emisiunii, de la participanți și de la oamenii din întreaga lume, care-l urmăresc.

„Regret profund comportamentul meu a pătat o seară  superbă pentru noi toți”, a menționat acesta.

Will Smith a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce starul de comedie făcuse o glumă pe seama soţiei lui Will Smith, actriţa Jada Pinkett Smith, spunând că abia aşteaptă să o vadă într-o continuare a filmului „G.I. Jane” datorită tunsorii sale. Jada Pinkett Smith apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.