Zi însorită fără precipitații: Câte grade vor fi astăzi

 Zi însorită fără precipitații: Câte grade vor fi astăzi
4Shares

Astăzi, Moldova se bucură de o zi predominant însorită, cu cerul mai mult senin. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se remarcă o tendință de înnorare spre seară, fără așteptări de precipitații semnificative.

Ziua de astăzi începe cu temperaturi răcoroase, minima atingând 5.7 grade Celsius în orele dimineții, înainte de răsăritul soarelui la ora 5:28. Maxima zilei va ajunge la 16.8 grade Celsius.

Cerul va fi predominant senin în prima parte a zilei, cu temperaturi care vor crește treptat, atingând valori plăcute la amiază. Spre seară, înnorările vor deveni mai persistente, dar probabilitatea de precipitații rămâne scăzută, iar ploaia va lipsi.

Pentru ziua de mâine, temperaturile vor fi comparabile cu cele de astăzi, cu o maximă ușor mai ridicată de 17.1 grade Celsius și o minimă de 8.5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, însă nu sunt așteptate precipitații semnificative.

Poimâine, temperaturile vor marca o creștere, cu o maximă de 19.4 grade Celsius și o minimă de 9.1 grade Celsius, indicând o zi mai caldă comparativ cu cele anterioare. Cerul va rămâne înnorat, dar șansele de precipitații sunt minime.

4Shares

Aura Mereuta

https://shok.md