Zodia care va avea noroc în luna mai 2022. Dă lovitura pe toate planurile

 Zodia care va avea noroc în luna mai 2022. Dă lovitura pe toate planurile

Luna mai aduce vești interesante pentru cei 12 nativi ai h0roscopului european. Dragostea plutește în aer, iar astrele sunt de partea ta și așteaptă să vadă ce decizii vei lua, în viitorul apropiat. Unul dintre reprezentanții unei zodii de apă va fi răsfățat, scrie SHOK.md cu referire la playtech.

Horoscopul lunii mai 2022

Berbec

Nativul din zodia Berbec tună și fulgeră în luna mai. La job, lucrurile par să se complice, iar relația cu partenerul de viață ar începe și ea să scârțâie. Trebuie să discuți problemele pe care le ai cu jumătatea ta, pentru a ajunge la o soluție.

Taur

Nativul din zodia Taur este cel mai fericit în această perioada, mai fiind luna predominantă a zodiei lor. Te răsfeți și îți faci toate poftele. Ai putea primi un bonus de performanță sau o mărire de salariu care îți va aduce un zâmbet pe buze. Cu dragostea deocamdată stai, deoarece simți că nu ai timp pentru o relație.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna mai aduce multe vești bune pe plan sentimental. Te bucuri de compania persoanei iubite și vă faceți planuri de viitor împreună. Simți că ți-ai găsit jumătatea și ești extrem de fericit.

Rac

Racii sunt extrem de afectuoși în această perioadă. Nativii acestei zodii de apă se bucură de compania partenerului de viață, care-i răsfață și le fac toate poftele. Dragostea plutește în aer, în cazul lor.

Leu

Nativul din zodia Leu se bucură de multă libertate în luna mai 2022. Unii dintre reprezentanții acestei zodii de foc se despart de partenerii lor de viață, în timp ce alții decid să plece într-o călătorie.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au parte de liniște și relaxare în această perioadă. Cu dragostea stau foarte bine, se înțeleg de minune cu partenerul de viață.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță, luna mai vine cu o minivacanță extrem de meritată. Ai muncit din greu în ultima lună și simți că trebuie să îți reîncarci bateriile. Pe plan profesional totul merge strună. Nu neglija viața personală.

Scorpion

Vești excelente pentru nativul din zodia Scorpion. În luna mai, ai toate șansele să îți găsești dragostea adevărată, indiferent dacă ești sau nu implicat într-o relație amoroasă, la momentul actual.

Simți fluturi în stomac pentru prima dată în mult timp și ești determinat să îți acorzi o șansă să fii fericit. Unii dintre nativi se căsătoresc chiar în acest an. De asemenea, se întrevede și o mărire de salariu, în viitorul apropiat.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător se bucură de fiorii unei noi iubiri în viața sa. Ai trecut prin anumite decepții care te-au făcut să îți închizi sufletul, dar acum ai găsit pe cineva care a făcut să merite așteptarea.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna mai nu aduce multe satisfacții pe plan personal. Ai multe lucruri de făcut la locul de muncă, iar partenerul de viață se simte neglijat.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au probleme în cuplu. Te cerți cu partenerul de viață și nu reușiți să găsiți un consens. Astrele îți recomandă să privești imaginea de ansamblu. Fă doi pași în spate și analizează totul, înainte de a lua o decizie drastică.

Pești

Romanticul incurabil al horoscopului european se bucură de o perioadă prosperă alături de partenrul de viață. Unii nativi din zodia Pești se pregătesc de nuntă, în timp ce alții ar putea deveni părinți.

Maria Palade

https://shok.md/