Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri. Cei mai buni parteneri pentru tine

 Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri. Cei mai buni parteneri pentru tine

Când două persoane din zodii compatibile se asociază într-o afacere sau se află într-un cuplu, sunt extrem de scăzute șansele ca parteneriatul să nu funcționeze. Astrologii spun că nu există zodii incompatibile, ci asocieri nerecomandate. Pe de altă parte, unele zodii se potrivesc perfect în dragoste, dar și în afaceri și atunci când se întâlnesc se lasă cu foc de artificii, scrie SHOK.md, cu referire la viva.ro.

Cu cine se potrivește Berbecul

Berbecul se potrivește cel mai bine cu Săgetatorul, Leul, Gemenii. Astfel, trebuie să se asocieze cu celelalte două zodii de foc (Săgetator și Leu) sau cu persoane care au ascendent în aceste două zodii. Pe de altă parte, chiar dacă nu există compatibilitate perfectă între ei, Balanța și Berbecul pot fi parteneri de lungă durată. Totuși, pasiunea adevărată, chiar și de scurtă durată, este cu Leul.

Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Cu cine se potrivește Taurul

Taurul face parte din triunghiul de pământ și se înțelege foarte bine cu Fecioara și Capricornul, dar și cu Peștii. Scorpionul este un candidat serios când e vorba de o relație amoroasă/sexuală cu un Taur, însă din alte puncte de vedere, nu sunt mari șanse să le meargă excelent împreună.

Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop care vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii, pentru că vor găsi în aceştia partenerii perfecţi, cu atât mai mult dacă este vorba de domenii precum: finanțe-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educație.

Cu cine se potrivesc Gemenii

Gemenii sunt semn de aer și se potrivesc cu Vărsătorul și Balanța, dar și cu Săgetătorul. Gemenii sunt sapiosexuali din fire, așa că stimularea mentală e mai importantă decât cea fizică. Chiar dacă Gemenii se plictisesc repede de obicei, când vine vorba de amor, nimeni și nimic nu le poate diminua entuziasmul, iar compatibilitate erotică ridicată au cu Balanța, Vărsătorul, Berbecul, Leul, Săgetătorul.

Leii, Fecioarele şi Peştii sunt nativii cu care Gemenii funcţionează foarte bine în afaceri.

Cu cine se potrivesc Racii

Racul se potrivește foarte bine cu Taurul si Capricornul, pentru că au foarte multe interese comune și elemente care îi leagă. Racii, posesivi, serioși, dar foarte pasionali, își impresionează de obicei partenerii sexuali prin activitățile lor senzuale. Deși par foarte timizi la început, latura lor erotică iese la iveală când încep să se simtă confortabil, iar surprizele constau în orgasme extrem de intense. Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești, Leu, potrivit ziare.com.

Capricornii, Peştii şi Scorpionii sunt nativii pentru care un parteneriat cu Racii înseamnă succes.

Cu cine se potrivește Leul

Alături de Berbec, în triada de Foc, stau Leul şi Săgetătorul. Elementul care le caracterizează reprezintă un spirit revoluţionar, o mare încredere în sine, entuziasm şi sinceritate debordantă.

Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Așadar, Leul se potrivește cu Berbecul și Săgetătorul, dar și cu Balanța, Vărsătorul și Gemenii.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care Leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Cu cine se potrivește Fecioara

Fecioara se potrivește cel mai bine cu Scorpionul și Racul. Fixistă și obsedată de disciplină, Fecioara preferă să faca sex doar în locuri care strălucesc de curățenie, dacă nu vrei ca sindromul său obsesiv-compulsiv să vă strice întâlnirea erotică.

Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură atât de viață, cât și de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sunt guvernați de foc, Leul și Săgetătorul se vor înțelege de minune pe termen lung.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn.

Taurii, Capricornii şi Peştii sunt nativii cu care Fecioarele se pot asocia pentru afaceri profitabile.

Cu cine se potrivește Balanța

Balanța se potrivește cel mai bine cu Vărsătorul și cu Gemenii, Leul și Săgetătorul. Balanțele sunt persoane diplomatice şi sociabile. Aceşti nativi au nevoie de interacţiune umană pentru a fi fericiţi în carieră şi funcţionează foarte bine în parteneriate.

Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii se dovedesc a fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Gemeni, Vărsător, Leu, Săgetător.

Cu cine se potrivește Scorpionul

Scorpionii se potrivesc cel mai bine cu Peștii și Racii. Racul și Scorpionul sunt două semne ce trăiesc intens și își hrănesc reciproc pasiunea, ceea ce le permite să funcționeze bine în doi. O altă pereche în care zodiile sunt depedente una de alta,  e formată din Pești și Scorpioni. Aceste două semne zodiacale pot intra una în mintea celeilalte și își pot da seama ce gândesc.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru Scorpioni.

Cu cine se potrivește Săgetătorul

Săgetătorul se potrivește foarte bine cu Leul și cu Balanța. Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură atât de viață, cât și de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sunt guvernați de foc, Leul și Săgetătorul se vor înțelege de minune pe termen lung.

Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, ceea ce înseamnă că au cantități nebune de energie. Se potrivesc pe termen scurt, însă ies scântei imediat între ei și este cam grea supraviețuirea pe viață.

Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care Săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Berbec, Leu, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Cu cine se potrivește Capricornul

Capricornul se potrivește cel mai bine cu Taurii și Fecioara, Racul și Scorpionul. Capricornul și Taurul au cea mai intensă chimie, mai puternică decât oricare dintre celelalte semne astrologice.

Vor fi împreună pentru totdeauna și, cu toate că în calea lor vor apărea diferite ispite, se vor bucura de o singură companie de-a lungul întregii vieți, potrivit cancan.ro. Sinceritatea, respectul și dragostea pe care și-o poartă sunt motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă.

Leii, Vărsătorii şi Peştii sunt nativii care se vor ridica la pretenţiile şi aşteptările Capricornilor în afaceri.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Pești

Cu cine se potrivește Vărsătorul

Vărsătorul se potrivește cel mai bine cu Balanța și Gemenii. Gemenii și Vărsătorii au o conexiune mentală și emoțională de nota 10. Aceste două semne sunt creative și pline de idei. Vărsătorul cu Balanţa pot va avea o relaţie de prietenie absolută, care poate dura o veşnicie, asta pentru că vărsătorii sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Racii, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop cu care vărsătorii pot face afaceri foarte bune în parteneriat.

Cu cine se potrivesc Peștii

Peștii se potrivesc cel mai bine cu zodiile de apă: Rac și Scorpion. Racul și Peștii sunt două semne de apă, care lucrează foarte bine împreună și care au o legătură solidă, ce poate dura cu adevărat.

Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine şi a putea trăi îmbelşugat şi în confort. Cum nu sunt obsedaţi de averi, puţin probabil să le facă.

Peștii și Scorpionii sunt două zodii care pot intra una în mintea celeilalte și își pot da seama ce gândesc.

Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.

Duminica Lilia

https://shok.md/