(foto) Detaliul special despre verighetele Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda

 (foto) Detaliul special despre verighetele Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda
0Shares

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (23 de ani) au devenit soț și soție în acest weekend.  Ceremonia a avut loc sâmbătă, 14 august într-un cadru restrâns, unde au fost prezenți cei mai apropiați. După eveniment, Edward le-a arătat fanilor verighetele și a spus că au un detaliu special și anume inscripțiile din interiorul verighetelor, scrie SHOK.md.

Astfel, verigheta purtată de Cleopatra are încrustate pietre prețioase, în timp ce a lui Edward este simplă, tipic bărbătească. Totuși, ambele inele sunt personalizate și au gravate numele lor pe interior. 

La scurt timp după ce a arătat bijuteriile, Cleopatra le-a mulțumit tuturor celor dragi care s-au bucurat pentru uniunea lor.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit! Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Vă iubesc!”, este mesajul pe care Cleopatra Stratan l-a notat pe Instastory.

https://www.instagram.com/p/CSoUXgRIZ5s/?utm_source=ig_web_copy_link

Precizăm că Cleopatra a purtat o rochie simplă, din mătase, iar partenerul său un costum negru.

Cleo şi Edward au pregătit în detaliu ziua specială a nunţii lor. Şi-au dorit o nuntă intimă, cu persoanele dragi alături şi doar cu câţiva prieteni. Naşi s-ar părea că sunt Dan Badea, vedetă Antena 1, şi soţia lui, iar lista de invitaţi este una restrânsă. Petrecerea ar fi avut loc în zona de nord a Bucureştiului, la un restaurant pe malul lacului, fiind respectate astfel condiţiile impuse din cauza coronavirusului.

„Şi-au dorit să fie împreună cu famiilie lor şi oamenii care i-au ajutat de-a lungul anilor. Vor avea prieteni buni alături printre care Randi sau Ioana Ignat, dar şi câteva persoane publice precum Dan Popi de la Cât Music unde Cleopatra şi tatăl ei, Pavel Stratan, au contract”, au mărturisit surse apropiate celor doi îndrăgostiţi.

Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, a postat pe pagina s-a de facebook un video cu cei doi îndrăgostiți în mașină și cununia civilă.

0Shares