15 persoane pe care toată lumea le cunoaște după nume, dar rareori cineva le-a văzut în fotografii

 15 persoane pe care toată lumea le cunoaște după nume, dar rareori cineva le-a văzut în fotografii

Nu toți designerii de modă celebri sunt publici. Cu toții le-am putut auzi numele, poate chiar de pe faimoasa etichetă a hainelor pe care le purtăm. Dar cum arată Calvin Klein sau Tommy Hilfiger, probabil că nimeni nu-și poate imagina.

Mai jos v-am pregătit câteva fotografii cu oamenii care se ascund în spatele unor nume, de pe etichetele lucrurilor, din buticurile scumpe.

  1. Mark Jacobs, 58 de ani – La vârsta de 23 de ani, cu sprijinul sponsorilor, Jacobs și-a dezvoltat prima colecție sub propria etichetă, Marc Jacobs.

2. Christian Louboutin, 58 de ani – În tinerețe, Christian, ca designer independent, a conceput pantofi pentru femei pentru Chanel, Yves Saint Laurent și Maud Frizon, iar la 27 de ani a decis să meargă pe cont propriu.

3. Michael Kors, 62 de ani – La 21 de ani a lansat o etichetă de îmbrăcăminte pentru femei sub numele său.

4. Tommy Hilfiger, 70 de ani – La vârsta de 20 de ani, Hilfiger și-a deschis propriul magazin de haine, dar a dat faliment. Unsprezece ani mai tarziu a reusit să atingă succesul în lumea modei.

5. Christian Lacroix, 70 de ani – La 24 de ani și-a fondat propria casă de modă.

6. Miuccia Prada, 72 de ani – Cea mai mică nepoată a lui Mario Prada a preluat afacerea familiei din industria produselor de lux.

7. Jimmy Choo, 72 de ani – După absolvirea liceului, talentul său pentru design fost apreciat la London Fashion Week și așa a câștigat faima la nivel mondial.

8. Yodi Yamamoto, 77 de ani – Colecția sa de haine, Yamamoto, a debutat la Paris în 1981 și a câștigat rapid atenția iubitorilor de modă.

9. Calvin Klein, 78 de ani – La vârsta de 26 de ani, el și prietenul său din copilărie, Barry Schwartz, au fondat Calvin Klein la New York, un brand specializat pe haine pentru bărbați.

10. Manolo Blahnik, 78 de ani – La 32 de ani, Blahnik a devenit al doilea om din istorie care a apărut pe coperta revistei Vogue.

11. Roberto Cavalli, 80 de ani – La 32 de ani, Cavalli a prezentat cu succes prima sa colecție la salonul de pret-a-porter din Paris, urmând ca mai apoi să-și deschidă un magazin de modă în Saint-Tropez.

12. Kenzo Takada, și-a pierdut viața la vârsta de 81 de ani – Prima sa colecție masculină, de haine, a fost lansată când Takada a împlinit 44 de ani.

13. Luciano Benetton, 86 de ani – La 30 de ani, Luciano a fondat Benetton Group împreună cu sora sa Juliana și cei doi frați, Carlo și Gilberto.

14. Paco Rabanne, 87 de ani – La 32 de ani, Rabanne a prezentat la Paris prima sa colecție de haine din hârtie, plastic și metal, care a atras atenția presei mondiale,iar la 34 de ani, și-a fondat propria casă de modă.

15. Pierre Cardin, și-a pierdut viața la vârsta de 98 de ani – La vârsta de 24 de ani, Cardin a fost șeful studioului Christian Dior, iar trei ani mai târziu și-a înființat propria casă de modă, care a devenit în scurt timp faimoasă în întreaga lume.