Cristina Katina îi răspunde fotografului: „Mult vestitul Alex Iordache crede că pe el nimeni nu-l refuză dacă se comportă arogant”

 Cristina Katina îi răspunde fotografului: „Mult vestitul Alex Iordache crede că pe el nimeni nu-l refuză dacă se comportă arogant”

„Iată motivul din care nu am venit, mult vestitul Alex Iordache crede că pe el nimeni nu-l refuză dacă se comportă arogant.. și nu răspunde la mesaje să confirme”, așa a reacționat Cristina Katina, după ce fotograful s-a indignat pe o rețea de socializare, că modela a avut un comportament iresponsabil și nu s-a prezentat la ședința foto, planificată timp de zece zile.

Totodată aceasta a adăugat că fotograful nu i-a răspuns la mesaje.

El mi-a propus ajutor în ce privește pregătirile… eu am dat o întrebare dacă zicea că nu-i posibil găseam eu metode…sunt client și nu i-am cerut o favoare… eu plătesc pentru servicii dacă el nu e serios de ce aș fi eu? Timpul lui e dar banii mei nu? Timpul meu nu??”, a declarat tânăra.

La rândul său, Alex Iordache a declarat că nu a văzut mesajul tinerei:  „l-am sărit cu vederea”.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „08:05 4G Alex lordache Attivo/a 10m fa GIO 17:02 Chiamata persa Tocca per richiamare Cristina, tu vii? Alex ha risposto Ce vroiam sa te intreb tu ziceai ca pe cineva cu makeup si parul? Am prascacit mesajul tau blin Tocca due volte per aggiungere a reazione > |Aa Aaa Mai w E R T Y U A S D F G H J K L z X c V B N 123 M space return”

 

 

Ar putea fi o imagine cu text care spune „09:47 <3 Cristina Katina Active 17m ago Cristina, mâine la 17:00 e bine ptr tine? WED 17:14 Daaa bine WED 17:40 Ce vroiam sa te intreb tu ziceaj ca ai pe cineva cu makeup si parul? Sau mam trezit prea tarziu Ca eu nu stiu daca sa am chef sa fac tot? dar daca e prea tarziu sa fac tot posibilul sa vina chefu Adevarul e ca nu am lumina si oglinda potrivi hetel Aa”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „09:47 Cristina Katina Active 16m ago 0:26 WED 13:14 da după 14 la ce oră te referi? Pai depinde cand poti 4, 5? Mai bine 5 Sa reusesc verific dar nu promit Dar dimineata? WED 16:57 Cristina, mâine la 17:00 e bine ptr tine? WED 17:14 Daaa bine WŁ 40 Aa”

Fotograful a mai spus că în acest timp ar fi putut face altceva, să stea cu copii sau o altă ședință foto.

„Asta e ca și cum te programezi la coafor. Ai ora și ziua fixată. Îi lași un mesaj de unde poți cumpăra rochie de seara. El nu îți răspunde și tu decizi să nu te mai prezinți pentru că el se poartă urât”, a scris Iordache.

Fotograful Alex Iordache s-a indignat de iresponsabilitatea unei modele, care a programat o ședință foto și într-un final nu s-a prezentata. „Îi las mesaj, nu răspunde.O sun pe WatsApp, greu dar mi-a răspuns să-mi zică că ea nu vine și că m-am purtat oribil cu ea”, a menționat acesta într-un mesaj pe Facebook.