Actrița Anne Heche a murit la 53 de ani, după ce a suferit un grav accident de mașină

 Actrița Anne Heche a murit la 53 de ani, după ce a suferit un grav accident de mașină

Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie’s Choice” şi „Vanished”, s-a stins din viață, ieri, după ce a fost spitalizată pe 5 august, în stare gravă, în urma unui accident de mașină. Potrivit digi24.ro, vestea tristă a fost confirmată de familia ei, care anterior anunțase că va fi deconectată de la aparate.

„Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăiește mai departe prin fumoșii ei fii, prin munca sa emblematică și prin pasiunea sa de a-și susține cauza. Curajul ei de a rămâne mereu atașată de adevăr, răspândind mesajul ei de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”, se arată în declarația familiei, citată de CNN.

Mulți au sperat că Anne Heche își va reveni totuși, după accidentul pe care l-a avut la 5 august. Aflată la volan, actrița a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles, iar vehiculul și casa au luat foc. Pompierii au spus că actrița era conștientă când au intervenit și că a vorbit cu ei în timp ce au scos-o din mașina carbonizată. Transportată de urgență la spital, Anne Heche și-a pierdut cunoștința la scurt timp după aceea, iar pe 8 august reprezentanții săi au anunțat că actrița se află într-o stare „extrem de critică” și că a intrat în comă. Anne Heche a suferit o leziune cerebrală anoxică severă, care privează creierul de oxigen.

Vineri, ceva mai devreme, familia a transmis o declarație în care spunea că nu se așteaptă să supraviețuiască, că actrița rămâne conectată la aparate și că urmează să se stabilească dacă organele sale pot fi donate, așa cum ea și-ar fi dorit.

Pe de altă parte, poliţia vrea să afle dacă Heche se afla cumva sub influenţa drogurilor în momentul accidentului, deoarece în sângele ei i-au fost găsite narcotice, dar este posibil ca aceste substanțe să provină de la medicamentele care i-au fost administrate în spital.