FOTO După opt ani de căsătorie, Lilu Ojovan a îmbrăcat iar rochia de mireasă

 FOTO După opt ani de căsătorie, Lilu Ojovan a îmbrăcat iar rochia de mireasă
0Shares

Lilu Ojovan, și a soțului său, Călin Roșca sunt exemplu viu că dragostea rezistă și după munți ani. Acum opt ani în urmă, cei doi și-au unit destinele în fața altarului, iar în prezent se bucură de o familie împlinită și doi copii minunați, scrie SHOK.md.

Lilu și soțul său au sărbătorit ieri, nunta de bronz, alături de cei mai apropiați, părinții și copii. Îmbrăcată în rochie de mireasă, prezentatoarea TV și-a surpins soțul cu o cină romantică.

„8 ani. Nunta de bronz. Acasă, in casa noastră înconjurați de copiii noștri, după o zi grea de munca

Planificam sa aleg ceva melodii de dragoste dar vocile fetelor noastre e cea mai adevărata coloana sonora a vieții noastre. Amelie – operator, Teia – comentator

Va mulțumim pentru urările voastre, sa vi se întoarcă însutit. Familia e locul unde ma umplu cu dragoste și pofta de viața”, a scris Lilu pe pagina ei de Instagram.

Ulterior, Lilu a publicat în mediul online și câteva fotografii din ziua nunții însoțite de un mesaj special.  

Cuplul nu a rămas fără atenție nici din partea fetițelor, Amelie și Teia au pregătit o surpriză confecționată manual.

 Lilu și Călin Roșca s-au căsătorit pe data de 18 mai 2013. Tot în acel an au devenit părinții adorabilei fetițe, pe care au numit-o Amelie. Cu trei ani mai târziu, cei doi au devenit pentru a doua oară părinți. Lilu a adus pe lume o fetiță care poartă numele Teia. 

0Shares