A FOST ÎNȘELATĂ SAU NU? Ana Cernicova, despre adevăratele motive ale divorțului cu Valentin Uzun

 A FOST ÎNȘELATĂ SAU NU? Ana Cernicova, despre adevăratele motive ale divorțului cu Valentin Uzun
0Shares

Soprana Ana Cernicova este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton și nu prea iubește să deschidă parantezele atunci când vine vorba despre viața personală. Totuși, într-un interviu pentru Dorin Galben, aceasta a dat cărțile pe față și a povestit cum și din ce motive a avut loc despărțirea de fostul său soț, Valentin Uzun, scrie SHOK.MD.

„Am ajuns la concluzia că am greșit cu faptul că am răbdat prea mult. Nu am fost suficient de încrezută în mine și probabil el a simțit asta și în așa cazuri, bărbații se relaxează. Poate și eu până la urmă am permis prea multe, dacă puneam un ultimatum: sau așa, sau gata, poate lucrurile s-ar fi schimbat. Dar nu eram suficient de pregătită pentru a face acest pas, eram încă un copil”, a relatat Ana Cernicova.

Soprana nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile despre infidelitatea fostului său soț. „S-au întâmplat mai multe, dar de fapt, cel mai important motiv a fost faptul că noi deja nu ne mai înțelegeam, orice discuție nu ducea la un numitor comun, am înțeles că suntem oameni diferiți și nu ne potrivim. Dar, în același timp, ne iubeam foarte tare unul pe altul. Cu un an înainte de divorț, eu pentru mine am înțeles că nu o să pot să mai fiu cu el, pur și simplu am mai încercat să ne dăm a doua șansă, dar până la urmă, am înțeles că nu mai este sens. Au fost multe motive care au dus la despărțire, inclusiv certurile noastre, noi nu ne mai înțelegeam. Aproape un an noi am trăit separat și în această perioadă eu am observat că Amelia a început să doarmă liniștit, până atunci ea plângea, noi eram ambii stresați și ea ca un copilaș evident că simțea suferința noastră. A fost un semn pentru mine…”.

Fiica Anei Cernicova și a lui Valentin Uzun, Amelia, avea 3 ani atunci când părinții ei au divorțat: „A fost foarte greu să vorbesc despre asta cu ea, era micuță și îmi făceam griji să nu o deranjez psihic. Până acum un an nu i-am povestit nimic despre cauza despărțirii, dar ea tot mă întreba: mămica, de ce nu sunteți împreună? Eu vreau atât de mult să am o familie, să fii și tu, și tăticul. În acest moment am simțit că este timpul să îi zic și i-am spus mai multe decât spun acum public, i-am povestit prin ce am trecut eu, istoria vieții mele. La sfârșit ea m-a întrebat: mămica, dar de ce ai răbdat atât? După aceasta ea a înțeles care e situația, a acceptat-o, îl respectă pe tatăl său, dar i-am luat o greutate de pe suflet, pentru că ea simțea și era curioasă să afle”.

Interpreta spune că i-a fost greu prima perioadă și chiar a fost supărată pe fostul său soț, însă acum este în relații bune cu el și comunică de dragul fiicei lor.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/