Pielea ta poate arăta groaznic dacă vorbeşti mult la telefon și bei apă din sticlă. IATĂ DE CE

 Pielea ta poate arăta groaznic dacă vorbeşti mult la telefon și bei apă din sticlă. IATĂ DE CE
0Shares

Inconştient sau nu, zi de zi facem o mulţime de lucruri care ne pot distruge aspectul fizic. Te-ai gândit vreodată că vorbitul la telefon poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii? Unele obiceiuri cotidiente pot afecta sănătatea tenului tău, scrie SHOK.MD, cu referire la clickpentrufemei.ro/.

O piele sănătoasă poate fi visul oricărei femei. Există însă multe deprinderi care o pot afecta serios şi pot contribui la îmbătrânirea tenului. Igiena necorespunzătoare, somnul de proastă calitate, un stil de viaţă nesănătos, toate acestea reprezintă câteva dintre lucrurile rele care pot avea efecte secundare asupra ta.

Ai grijă la produsele de igienă pe care le foloseşti!

Igiena de bază este în mod evident o parte din rutina ta de frumuseţe. Trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele pe care le foloseşti. În majoritatea şampoanelor şi în balsamurile de păr vei găsi o substanţă chimică numită lauril sulfat de sodiu. Această substanţă îţi poate deteriora în timp pielea, părul şi sănătatea. Experţii ne sfătuiesc să alegem produse naturale de igienă, cum ar fi şampoanele şi balsamurile organice.

Odihna poate provoca îmbătrânirea pielii?

Deşi fiecare prinţesă are nevoie de somnul ei de frumuseţe, află că dormitul îţi poate îmbătrâni pielea. Nu ne referim la procesul în sine, ci la calitatea feţei tale de pernă. În mod surprinzător, faţa de pernă se poate umezi pe timpul nopţii sau se poate umple de praf, iar aceste aspecte duc la probleme ale tenului. Atunci când cumperi o faţă de pernă, asigură-te că materialul este de bună calitate. Poţi opta pentru mătase sau bumbac 100%.

Cremele de faţă, un pericol?

Studiile arată că o femeie obişnuită foloseşte în medie 12 produse de înfrumuseţare pe zi. Totuşi, se pare că acest obicei mai mult îţi poate distruge aspectul, decât să ţi-l îmbunătăţească. Marea majoritate a femeilor îşi aplică fondul de ten sau crema de faţă cu degetele. Deşi acest lucru este în regulă, trebuie să ai grijă să te speli foarte bine de fiecare dată pe mâini cu apă şi cu săpun înainte de aplicarea produsului. Pe degetele noastre se pot afla bacterii, iar în momentul în care îţi aplici cremele, pe faţă noastră se pot transfera microbii de pe mâini. Pentru a preveni problemele, asigură-te că utilizezi un dezinfectant de bună calitate înainte de a folosi o cremă sau fondul de ten.

Vorbitul la telefon îţi transformă pielea

Dacă vorbitul la telefon ar fi un sport olimpic, am fi cu toţii medaliaţi cu aur! Deşi ne place să petrecem ore în şir cu prietenii la telefon, se pare că acest obicei nu este tocmai bun pentru pielea noastră, deoarece telefonul poate fi plin de bacterii. În momentul în care îl lipim de faţă, microbii de pe suprafaţa telefonului pot influenţa apariţia petelor pe faţa noastră. Pentru a combate această problemă, utilizează şerveţele antibacteriene şi fii atentă la locul în care îţi laşi telefonul.

Când bei apă faci riduri?

Deşi apa naturală ne poate ajută să ne îmbunătăţim aspectul hrănindu-ne pielea, modul în care o bem ne poate face să arătăm îngrozitor. În momentul în care bem din sticlă sau direct cu paiul, avem tendinţa să ne încruntăm, să ne accentuăm ridurile şi liniile din jurul gurii. Specialiştii ne sfătuiesc să bem dintr-un pahar apă, este mai sănătos şi evităm apariţia unor posibile probleme pe faţa noastră.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/