(FOTO) A ieșit cu toporul în stradă și distrugea tot ce-i ieșea în cale: Un bărbat din Giurgiulești, reținut

 (FOTO) A ieșit cu toporul în stradă și distrugea tot ce-i ieșea în cale: Un bărbat din Giurgiulești, reținut

Un locuitor al satului Giurgiulești, vizibil în stare de ebrietate și sub influența drogurilor, a fost imobilizat de polițiștii de frontieră în timp ce amenința clienții unui local public. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de ieri, în proximitatea punctului de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, scrie SHOK.md, cu referire la unimedia.

Potrivit poliției de frontieră, bărbatul, echipat cu un topor, a fost surprins cum distrugea cu agresivitate tot ce ieșea în cale. Acesta a intrat într-un local public din proximitatea punctului de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, unde a amenințat cu viața două persoane.

Între timp, un polițist de frontieră, aflat la barieră, a anunțat despre cele văzute și la fața locului operativ s-a apropiat grupa de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești.

Cetățeanul a fost imobilizat și reținut la sediul Sectorului, până la venirea reprezentanților de la Inspectoratul de Poliție Cahul.

La audierea acestuia, bărbatul se comporta inadecvat și detalii despre identitatea acestuia nu a fost posibil de efectuat. Verificările ulterioare au scos la iveală că de fapt este un consătean din Giurgiulești în vârsta de 39 de ani.

Conform procedurilor legale, persoana a fost preluată de către IP Cahul pentru cercetări și atragerea la răspundere pentru fapta sa.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și