Adele, confesiune după 6 ani de tăcere. Ce spune despre divorț și noul iubit: „Îmi era rușine”

 Adele, confesiune după 6 ani de tăcere. Ce spune despre divorț și noul iubit: „Îmi era rușine”
0Shares

În cel mai recent interviu pentru Vogue, celebra artistă britanică Adele a vorbit deschis despre divorț, relații amoroase și un subiect ce a stârnit curiozitate printre fanii acesteia, după ce cântăreața a reușit să slăbească în mod considerabil: cum își privește aceasta propriul corp, scrie SHOK.md cu referire la click.

După o perioadă îndelungată în care celebra cântăreață nu s-a mai aflat în centrul luminii reflectoarelor, alegând viața personală în detrimentul carierei, explicând că nu îi prea priește faima, aceasta s-a întors la prima ei iubire: muzica.

Adele urmează să lanseze pe 15 octombrie prima piesă în decurs de şase ani, spre fericirea fanilor săi care i-au fost alături chiar dacă vedeta n-a mai scos niciun hit atâta „amar” de vreme.

https://www.instagram.com/p/CUxWRyqlOvP/

„Fiul meu are multe întrebări, bune de altfel, inocente, dar eu nu am un răspuns pentru ele. De ce nu puteți să mai locuiți împreună?..Simt că am vrut să îi explic prin această melodie, când o să aibă el 20 sau 30 de ani, motivul pentru care am ales această cale, în detrimentul fericirii lui, dar pentru fericirea mea. Asta e o rană pe care nu știu dacă o voi putea vindeca”, își începe artista partea serioasă de interviu.

Motivul divorțului dintre Adele și tatăl copilului ei

Adele și Simon Konecki, tatăl copilului ei, Angelo, care are aproape 9 ani, au început relația undeva prin 2016, iar 3 ani mai târziu au decis să se separe, deși divorțul nu s-a finalizat decât mai devreme anul acesta.

„Am scris în melodii și despre divorț, despre lucrurile care s-au întâmplat, ca să îi arăt lui Angelo cum mă aștept să își trateze partenerul, fie că va fi vorba de o femeie sau de un bărbat. După ce a am trecut printr-un divorț, așteptările mele sunt extrem de mari acum..

Relația noastră nu mai era potrivită pentru mine..Nu voiam să ajung ca multe persoane pe care le cunosc. Nu eram complet nefericită, dar aș fi fost dacă nu m-aș fi pus pe mine pe primul loc. Dar nu s-a întâmplat nimic rău sau ceva de genul..

Anxietatea mea era groaznică. Uitam dacă i-am zis sau nu lui Angelo despre separare. Eu și Simon nu ne-am „bătut” niciodată pe custodia copilului. Dar el încă nu înțelege (copilul nu înțelege de ce s-au separat părinții n.r). Nici eu nu înțeleg, dar mereu i-am spus ce simt încă de când avea o vârstă fragedă”, mai spune artista. Psihologul ei i-a sugerat atunci să înregistreze conversațiile cu fiul ei, ca să nu mai uite ce i-a spus și ce nu. Una dintre ele va apărea și într-o piesă de pe noul album.

https://www.instagram.com/p/CUu71HDthaF/

„Eram extrem de speriată. Toată lumea căuta să facă un subiect din asta (divorțul n.r) și eu uram lucrul acesta. Îmi era rușine..Nu am putut să fac relația să meargă, chiar dacă noi ca femei am fost mereu încurajate să tot încercăm, chiar și din filmele pe care le priveam când eram mici. Ei bine, la dracu cu asta”, a declarat artista.

După separarea de soțul ei, Adele recunoaște că începuse să iasă prin baruri și cluburi în LA și se împrietenise și cu alcoolul. „Credeam că sunt fără griji, dar cred că de fapt eram neglijentă. Dar aveam mereu agenții de securitate după mine așa că nu se afla nimic. Dacă se întâmpla să cad, se întâmpla pe ușa din spate a barului. Și după mă trezeam cu cea mai groaznică mahmureală. Ce am făcut, cu cine am vorbit?! Am fost o lună așa în nebunia asta, dar acum nu mai fac așa ceva (..) Am fost în iad și înapoi”, mai spune cântăreața.

Totuși, acum Adele se bucură de compania unui alt bărbat. Ea și Rich Paul, agentul lui LeBron James, au tot fost surprinși împreună, însă abia acum artista a confirmat relația. „Da, suntem împreună și suntem foarte fericiți”.

A rămas în relații bune și cu fostul soț

Adele și Simon s-au despărțit pe cale amiabilă și au rămas în relații bune. Artista spune însă că presa are datele greșite despre mariajul ei: „E greșit..Ne-am căsătorit când aveam 30 de ani..și după eu l-am părăsit. Nu o să intru în detalii pentru că e stânjenitor, dar s-a întâmplat la scurt timp după ce ne-am căsătorit”.

Deși s-a crezut că erau căsătoriți de o bună perioadă de vreme, se pare că abia în 2018 cei doi au oficializat relația prin căsătorie. „Eu mereu îl numeam soțul meu, pentru că aveam un copil împreună, dar presa nu știe nimic despre noi”, a dezvăluit vedeta, căreia îi place să bage jurnaliștii în ceață.

„Am ținut pentru noi despărțirea pentru o lungă perioadă. Am decis așa pentru că era un copil implicat. (..) Am încredere în el deplină, îmi pun viața în joc. Am ales cu siguranță persoana pefectă cu care să fac un copil”, spune ea despre fostul soț.

 

https://www.instagram.com/p/CUvLHC6FfJ8/

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/